субота, 26. јануар 2013.

IGRA U ŠETNJI, ŠETNJA U IGRI...


Odavno htedoh da ovekovečim moje kaputiće. Nasledila ih, naravno, od Orhideje, i nisu baš bili nosivi. Preveliki, ne mogu u autobus da uđem, kao neki ragbista pod uniformom. Onda je Marina uzela stvari pod svoju iglu...


A onda drugi problem. Radim od mraka do mraka, ne daj Bože moj Sony da uslika nešto kada počne da se smrkava. I ne, slikanje u kaputu nasred dnevne sobe je i za mene previše!


Na razdaljini od dva metra moj Sony bi me registrovao kao nekakvu tamnu mrlju. A ja baš i nisam mrlja, mada umem da budem zamrljana kao dete kada jede čokoladu. Rukama. A onda došao drug Amerikanac, malo kao nešto šetali po gradu, upoznavali se sa znamenitostima, (moraću da obnovim znanje lokalne istorije, ovo je ipak godišnjica Milanskog edikta i to) i slikali se. Pominjem Sony mrlju jer je između mene i njega dok me je slikao bio prostor veličine fudbalskog igrališta, jedva ga i čuh kada me je dozivao da se okrenem. Ali, naravno, on ima durbin od objektiva na svom Nikonu! I evo.

 


Ovaj mi je jedan od omiljenih kaputića. Ona stara, dobra vuna, kakva se danas jako teško nalazi, toplo unutra kao pod ćebencetom! Klasičan, izrez na V, malo iznad kolena, crn, univerzalan.

Tašna, naravno, Orhidejina, i obožavam je! Prevrnuta koža, pa sa nekim printom, nešto, i ovom prilikom joj obećavam da ću joj promeniti zip i da će moći da se zakopča, u inat džeparošima!

Šal mi je drag, najdraži, a pošto sam ja braon devojka, jasno je da ne postoji situacija kada mi nije oko vrata, osim kada je na pranju, naravno!
  




E sad, malo je slikica, pa se dete zaigralo sa tim istim slikicama, ali u suštini, evo kako izgledam kada krenem u neobaveznu vikend šetnju sa drugarima. :)  

https://www.facebook.com/IzMaminogOrmara

19 коментара:

  1. Lepo, lepo..i kaputic, i slacic i tasnica...a i ti. Sve lepo. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divno! Odusevljena sam ! Slike su apsolutno fantasticne ! :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Cim izedjem na kladionici kupujem i tebi i meni po jedan aparat!

    xx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pazi šta si rekla, ja ne zaboravljam! A pre te kladionice mogla bi da padne jedna kafa, zvaćemo je tako ovom prilikom :D

      Избриши
  4. Zaigrala si se, ali neka, super iluziju si stvorila! :-) Eee, i ja trazim neki takav kaput za remake, ali jos ne nadjoh odgovarajuci...

    peculiarchick.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dva sređena, mislim da još tri čekaju, hanterice i mantili tek... Ne mogu lepo da se organizujem, a svakog leta sebi obećam da ću to da završim pre zime :)

      Избриши
  5. Pa, bas su ti lepe ove slicice i kaputic, mogu ti reci

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Hahaha, čitam komentar i već zamišljam šta bi ti sve uradila da ti klot crni kaputić padne šaka ;)

      Избриши
  6. Ja sam zaljubljenik u crne i crvene kapute, mnogo sam propustila u proteklom periodu, a kako sam ljubitelj dobrih tekstova moracu veceras da prelistam sve tvoje.Kaput ti je odlican.

    ОдговориИзбриши
  7. Dobrodošla nazad! Nedostajala si nam! I ne znam kako si znala, ali da, i crveni kaput je na tapetu, možda već u narednoj priči :)

    ОдговориИзбриши