среда, 12. децембар 2012.

VINO, MODA I MRAVI



Kad Sandra Lalović zasuče rukave, tu šale nema! Svako ko iole prati modna dešavanja u Nišu zna Sandru, zna sve o Fashion Corneru i sigurno zna da je prošle nedelje bilo otvaranje prve koncept radnje u gradu. Addel concept store, Trg Republike 2.

Sandra i ja

I, bogami, otvaranje je bilo pravo uživanje! Svetski, šta reći! Mada, ja čekam da u odabrano društvo uđe i neko ko se bavi cipelama, i ja sam spremna da se uselim! Ne mogu ni da pokušam da nabrojim sve koji su se našli u ovom fenomenalnom prostoru! Ali mogu da kažem da mi srce ostade tamo! Garderoba, čarapice, nakit, umetničke slike, mislim, o čemu pričamo ovde?!?!? R A J! A tog petka uživali smo i u odličnom vinu, poslasticama, kokicama... i pogledu na kanjon! Da nisam bila natruntana kao Brundo, isprobala bih sve u šta mogu da stanem! I ne odustajem još od te ideje!

Iće, piće... gde je ono tu i ja...
 Mogu ja da pričam i opisujem i crtam tako da vam sve bude jasno, ali zašto bih, pobogu? Ako ste u Nišu znate gde je, ako niste, biće mi drago da vas odvedem čim dođete u goste! Uostalom, bar nešto ćete uspeti da vidite i na fotografijama Saše Đorđevića.

Marini slatkiši

Pećarac čarapice i nema zime!


Miljana Čolaković design

A ja se pre odlaska satima mučila šta da obučem! Mislim da sam vam već rekla da kuburim malo sa zimskom garderobom, i to je i dalje tačno, mada opasno radim na tome da problem rešim. ALi, za prvu pomoć, kombinovanje letnje i zimske garderobe daje nekakve rezultate.

 Cipele preskačem, shvatam da sam počela prečesto da ih nosim, i to uglavnom zato što sam lenja da ostale povadim iz kutija i vidim šta je od njih nosivo. A iskreno, planiram i nove, odavno nisam, da se počastim.

Kapri pantalone, letnje naravno, ali na punije čarape ne mari. Mislila sam da neću moći da ih navučem i već počela da šaljem prijatelju Saletu histerične sms-ove da ne mogu da izađem iz kuće jer nemam šta da obučem, kad one pristadoše! I leti se teško ubacujem u njih, baš sam bila zbunjena! Ali ih jako volim, dobila sam ih od bivše koleginice pre skoro deset godina i dušu im vadim kad god mogu!

Kaputić mi je posebno srcu mio! Do pre par nedelja bio je bar pola metra veći, na sve strane! Kada se nakanim da ga obučem, idem ulicom kao ragbista! A onda ga je mađioničarka Marina uzela pod svoje i sada stoji kao saliven! Ona stara, kvalitetna vuna, ma fantazija!





  Tašnicu sam uzela letos, za 450 dinara, u jednoj od onih radnji sa feleričnom robom, i oči mi ispadoše dok sam uopšte našla feler! A kada sam shvatila da zapravo nije crna, nego tamno braon, zaljubila sam se još i više!

Košuljica je Iz Maminog Ormara, jedna od onih večnih stvari, jako zanimljivog kroja! Mislim, kada mi dizajner kao što je Sandra kaže da je sjajna, ja bolje da ćutim i citiram!

Za kraj još malo fotografija i podsetnik da u turistički planer za obilazak Niša obavezno upišete i Addel concept store! A kada se i vi oduševite, zahvalnice primam isključivo lično!

Spremni  i za kišu! A u pozadini Pistolero majice




Jel lepo vidite ove mrave?

Letos mi beše tesna, možda sad...



Predivna Sandrina haljina


 

20 коментара:

  1. Predivna torbica,prava varijanta sport Bilija cini mi se <3 Bravo za Jeku,Nis i novi concept store!

    ОдговориИзбриши
  2. E vas dve sa Sport Bili torbicama. :) Odlicno sve. Kaputic <3 A ovaj sesiric obavezno da kupis. :)

    I ti vices da je hladno a vamo kapri pantalone (pa makar i na debele carape)..uh...evo sad mi odma hladno. :*

    ОдговориИзбриши
  3. Hihihihi! Fab, šeširić ima i svoju torbu, ne može nam kiša ništa tako opremljenima :) A da je hladno ... pogledaj ove slike gde smo vani, vidiš da mi je nos ko u Rudolfa! Ja rekoh malo da istrpim, ali strašnoooo! Nego, Sandra ima odličan tajming, sneg počeo da veje tek sutradan, inače bi bilo katastrofično!

    ОдговориИзбриши
  4. Cuj, ti neces moci u nesto da se uvuces, pogledaj se aman! Da dodjes malo da te ja uzmem pod svoje, zima ide, valja se! :-D
    Eee, a ja ko da sam se vencala sa knjigom, nisam stigla da posetim... :( No, ima vremena...

    Torba ti je vrh! I sve ostalo, naravno, ali torba mi je favorit! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Multipraktik, u sve se meša :) Torba, to jest! Da, da, ima i komada za nemoguće uvlačenje, ali planiram da odvojim jedan dan i da isprobam sve u radnji što postoji, osim čarapica, to već ne ide :P Hajde, razvedi se, pa da se malo proskitamo, još malo pa će smak sveta, posle kasno :)

      Избриши
    2. Ahahahah! :-) Smak sveta, zaboravih! Mada dobro bi mi dosao jedan pred ispitni rok... :-)

      Ih, ja onda najbolje i da ne idem, verovatno ne mogu da se uvucem ni u sta... :-)

      Избриши
    3. Ih, ne preteruj sad pa ti! Ja sam se uhvatila za ovu nabranu suknju koja mi je početkom leta bila tesna, ali od tada se još smanjih :) Ja imam problematike u grudnome delu, to teško ubacujem bilo gde. Zato volim šivene stvari, nema toliko brige :D

      Избриши
    4. Da, zato sam ja i pocela da sijem, sve nesto rade za palcice, a i nekako sam i ja cudno gradjena, obavezno mi bude u struku siroko sve :) Heh, sta ces kad si dusevna :-D

      Избриши
    5. Hahahahaha, duševnaaaaaaa, hahahahaha, umireeeeem! Da, da, veeeeliko mi srce, jedva stane u bluzu :P

      Избриши
  5. Izgleda fenomenalno, baš svetski što kažeš :) A košuljicu i ja moram da pohvalim, vrhunski ti stoji :)!

    ОдговориИзбриши
  6. Divne fotografije i odlican tekst:)Sledeci put idemo zajedno:)

    ОдговориИзбриши
  7. super super slike! bravo za store. uzivaj!

    tattoos kod nas na blogu ;-)

    ОдговориИзбриши
  8. Одговори
    1. Mravi su ludi! Mislim da bih non stop gledala da ne počnu da laze ;) Hvalaa :D

      Избриши