уторак, 14. јануар 2014.

CRNO I BELO I CRNO

 
Kome je godina započela u crnom i belom? Meni je u pižami, ali nikada nije kasno za najklasičniju moguću kombinaciju. Što me podseti - srećni vam svi ovi praznici koji su se tako lepo naređali svih ovih dana! Nadam se da bogate praznične trpeze nisu ostavile previše posledica. Znam da ja krećem u teretanu za koji dan. I nadam se da ste bili zadovoljni svakom kombinacijom koju ste nosili ovih dana.



I novogodišnje odluke... Opet sam pokušala da napravim spisak... koji nisam ispoštovala ni u prve dve nedelje. Kasnim, znam, a jedna od odluka je da vas češće spopadam svojim postovima. Pa, evo počinjem, neka mi bog da snage a šef manje posla pa da mogu sve to da ispoštujem.


Što se konkretne današnje teme tiče... Želim da vam malo bliže i malo bolje predstavim moju Čarobnicu i MS Design. Za sam start - apsolutna klasika, ono što svaka žena jednostavno mora da ima - predivna bela košulja.


Ova divna prijatna stvarčica zaista jedva čeka da bude vaša najbolja prijateljica. Ako kažem muslin-žoržet možda će neka među vama znati o čemu se radi, ostalima je dovoljno da znaju da je jako prijatna, vazdušasta, elegantna, neodoljiva...


Žao mi je što mislim da suknja nije dobila svojih pet minuta, ali ona danas jednostavno nije u glavnoj ulozi. Ima tu mnogo detalja, mnogo različih materjala, i takođe je MS Design, ali danas se sve vrti oko košulje, mada morala sam da napomenem. Da nisam, ona bi se verovatno magično skupila u Ormaru i nikada više ne bih mogla da je obučem. Moje omiljene čarape koje sam tako dugo želela, čuvam, mazim i pazim. A cipele sam dobila od prijateljice, samo me je pozvala jednog dana i rekla - Hej, imam nešto retro za tebe. 
  
predivni detalj na leđima

Pre no što pogledate i ostatak slika, moram vam reći da je košulja na prodaju. Rekla sam već, žoržet-muslin, a veličina je od 38 do 42. Cenu i sve ostale detalje možete saznati na MS Design, pa izvolite, ima tamo još poslastica koje ćete jako želeti da imate. Verujte mi!









 photos by A.Nikolić

14 коментара:

  1. Ako se po prvom ovogodisnjem postu naslucuje ova godina e onda ce ti ona biti jako uspesna. Slike, kosulja, celi outfit, post, novi layout....sve mi se svidja. Ma kakvi svidja. Odusevljena. E sad samo da postujes cesce. Ljubim te. <3

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala, draga moja Fab :)))) Obećavam! Ali ne kao što sam do sada obećavala, nego zaista obećavam :) Drži me za reč :)))))

    ОдговориИзбриши
  3. Amazing pics Jelena.... very, very cool!!!!!!
    Kisses darling!

    ОдговориИзбриши
  4. O lepa moja vintage lutka sa dugackim jezikom!
    <3

    xx

    ОдговориИзбриши
  5. OOOooooo, pa prosto se ne zna na kojoj si lepsa!!!

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Great post! so beautiful! Lovely pics)))
    would you like to follow each other?
    Let me know!
    <3
    http://irinabulgakova.blogspot.ru/

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post... I ja sebi stalno obecavam da cu postovati ceste, iznova i izvova krsim to obecanje... :) Jako su dobre i fotografije u postu, kojim fotoaparatom su radjene? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :D Da, da, hajde da vidimo koliko dugo će potrajati neke novogodišnje odluke. U pitanju je neki Canon, drugar Nikolić je ponosni vlasnik, tako da ne znam detalje...

      Избриши