петак, 5. април 2013.

A LITTLE BELGRADE BONDING AMONGST FRIENDS


Na početku marta vreme je bilo užasno... Ali tu negde se ugnezdio jedan prilično fin dan, 10. mart, nedelja. Bilo je sunčano u Nišu, pa sam odlučila da to i takvo vreme ponesem sa sobom i kada krenem za Beograd. Povod je bio više nego odličan - malo blogersko okupljanje sa svih strana. 

Još sam se klackala u autobusu kada sam videla jednu priliku u sivom džemperu kako me čeka ispred stanice. Već sam smišljala kako da se predstavim kad priđem bliže, ali ne, Cy je skočila sa klupe čim me je videla iza ćoška! To je bilo negde oko podneva. Da li je potrebno da kažem da usta nismo zatvorile sve dok nisam krenula kući?


Tu se naravno podrazumeva i Fab! Šta je za mene tri sata klackanja autobusom kada je ona došla iz predaleke Kanade?! Kakva je to žena! Ako pratite njen blog odmah moram da vam kažem - ono što se vidi na fotografijama to je samo jedan maleni, maleni deo! Dok je molim da se za slikanje nasmeši, ovako live joj osmeh uopšte ne silazi sa lica. 

Kakav je to lud dan bio! Tri žene sa različitih ćoškova našle su se usred Beograda i provele dan kao da su od rođenja zajedno. Malo je reći da sam oduševljena obema! Meseci i meseci kuckanja po netu ne mogu ni da priđu blizu pravoj stvari. Divne, divne žene!


Naravno, kako to Marfi zapoveda, kada smo krenule ka Kalemegdanu da napravimo neke zaista dobre fotografije, počela je kiša. I toliko nam beše! Da ne pričam o tome da smo totalno zaboravile, od silne priče, da nahvatamo nekog baticu da nas slika sve tri u paketu. A pri tom su i moje slike misteriozno nestale iz mog računara, tako da sam morala da sačekam da se Fab vrati kući i pošalje nam. I evo ih.

O outfitu ovoga puta ne treba mnogo pričati, sve je već viđeno, pantalone Sandra Lalović, retro tunikica (nosila sam je jednom i kao ultra kratko haljinče, tako je uber retro!), moja omiljena kineska jaknica i Emelie čizmice koje sam tako iskusno uklopila sa bojom kose. A kada smo već kod kose, Nevena Kragić, ova frizura je zbog tebe!

I sada sledi niz fotografija sa našeg martovskog beogradskog druženja... Želim i vama bar jedan takav dan do kraja ovog meseca :)


You've seen this outfit before, my friends, but, believe it or not, it's not about outfit this time, this is a story of a beautiful friendship that started online and this is the first time three bloggers spend some time together. It was great, really! How do I look, anyway, with this retro stuff and wild hair?


 
 



Moja omiljena nordijska boginja! Koja je šansa da naletim baš na kafe koji se tako zove?








 

19 коментара:

  1. Lepoticeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
    Drago mi je da ste se lepo provele. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo mi je tvoj najlepsi outfit do sada.Bas mi je drago da ste se super provele.Fabu znam a ko je treca blogerka?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, dušo moja! Bilo nam je sjajno, tri modne alapače, šta reći ;) Treća je Fashionholic girl, ona koja nas je sve okupila u grupi, na stranici i na forumu, mastermind! Ali ne voli da se eksponira, pa to ti je :)

      Избриши
  3. Aaaa kako ste divne i srecne!!!

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Znaci kosa ti je vrh! :)

    http://sanjaburgundy.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, hvala Sanja! Divljakuša jedna nepredvidiva, skroz ličim na nju ;)

      Избриши