понедељак, 08. април 2013.

MOJA MIA


Kažu da na pravu ljubav naletiš baš onda kada se ne nadaš. Ponekad zaista i jesu u pravu!

Bio je 8. mart, dan kao i svaki drugi. Osim što sam ja, umesto da odem pravo kući, otišla do grada da kupim autobusku kartu za Beograd. I da pokupim drugaricu s posla, kad sam već u centru. Međutim, Đuđu se nešto duže zadržala na poslu, počela je kiša, i ja, gde ću, šta ću, počnem da obilazim radnje. Pobogu, a šta bih drugo?!?!? Bio je 8. mart, dan kao i svaki drugi. Osim što je bilo mnogo više sniženja nego obično. Zagledala sam se u jednu retro šaru u izlogu (naravno), ali kada sam ušla u radnju, ona je provirila. Ama, da sam je crtala, da sam joj sama birala boje, baš takva bi i bila! I mogu slobodno da kažem da je ona pronašla i izabrala mene! Probam je i to je to - ljubav!


Naravno, nekoliko dobrih osobina nije dovoljno za iskrenu ljubav koja bi dugo trajala. Pored boja, izuzetno prijatnog materijala, savršenog kroja i odgovarajućeg brojai dužine, ona je Nišlijka. Nisam ni znala koliko ima sjajnih konfekcijskih firmi u mom sopstvenom gradu! Da ne pominjem to da je sniženje imalo sniženje i da sam je ugrabila za 599 dinara!Zato, kada prolazite gradom, obratite pažnju, ako vidite da na nekoj radnji piše Mia fashion, ulazite odmah!

A ume i da se lepo ponaša na svadbama!

Guys, you know that feeling when you're just window shopping and you find that perfect thing? They say you'll find love when you least expected, and they are right!

Right color, perfect fit, quality and price? Meet my dress! What do you think? And it was under 5 euros!   haljina: Mia fashion, 599 din

14 коментара:

 1. HAHAHAAH najbolje mi je ono : ume lepo da se ponasa na svadbama ! Ja obozavam te best buy varijante - najbolje moguce za najmanje novca !

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ah, da, zaljubim se još za stepen više :) I zaista se lepo ponašala na svadbi :)

   Избриши
 2. Одговори
  1. Brown gal, what can I say :) A ovde ima i braon i svih njenih rođaka ;)

   Избриши
 3. Mislim da su mislili na tebe kad su je krojili i sili, videli da volis braon i eto je stvorena za tebe!

  ОдговориИзбриши
 4. Одговори
  1. When gorgeous Italian lady says that, who am I to argue? Thank you, sweetie :)))

   Избриши
 5. Super haljina! Mnogo mi se sviđaju boje i dizajn. ;)

  http://fashion-shell.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala J! Da, ima dosta prelepih stvari po radnjama, smao treba malo sreće i strpljenja za potragu :))))

   Избриши