петак, 15. фебруар 2013.

ZALJUBLJENO DIZAJNERSKO VEČE

To što se održavalo 14.februara nema nikakve veze sa naslovom. Ja sam se zaljubila više od nekoliko puta...

Kuda god da krenem, završim kod Sandre Lalović u Addelu! Na kraju ću još i da navodim concept store kada me pitaju "Gde izlaziš?" Ali stvarno, kakva god da je organizacija i na koliko god lokacija, mene ćete naći tamo. A i društvo je uvek odabrano.

Ovoga puta izdvajam neverovatne tašne i tašnice, futrole i novčaničiće. Čak i ako spadate u grupu žena kojima je jedna crna tašna dovoljna (mada, iskreno, sumnjam da takva persona postoji, a čak i ako postoji tamo negde sigurno ne čita ovo) apsolutno nema šanse da se ne zaljubite u sve ovo!


Mistral tašne su one zbog kojih vam srce zalupa iz momenta i ne da ne prestaje, nego sa svakom sledećom tašnom postaje sve gore! Ili bolje, zavisi kako podnosite navalu adrenalina! Sa ovom koju vidite iznad, braon (a kako drugačije) sa rubovima i lancem, imam platonsku vezu već nekoliko meseci! Bila je prva koju sam spazila na poslednjem prošlogodišnjem Fashion Corneru, i ta ljubav još uvek traje, a, Bože zdravlje, uskoro ćemo i da je konzumiramo! Međutim, ja sam jedna neverna žena, pored toliko Mistralovih komada ko može da ostane normalan, a kamoli veran! Pogledajte i same!  








Slikaš li ili samo stojim i držim tašnu?



Ok, nakon malene Mistral galerije, idemo dalje, do Zage! U toku nedelje svratila sam do Niških kreativaca i nisam mogla da odolim novoj futroli za mobilni! Mislim, ima motiv mačke, šta tu ima da mi se ne dopadne? To je ova! 

Moja mačeća futrola    
A onda sam se na dizajnerskoj večeri izgubila međ bojama, printovima, lepotama... Decoupage rulz! A Zaga je čudo! Evo, izgubite se malo i vi!









Ok, tašne i cipele jesu moji fetiši! Možete mi dati čitav ormar garderobe i tri tašne i uopšte neće biti teško da se pogodi gde bih završila! Ali, da ne bude da baš nisam imala oči ni za šta drugo, evo dokaza!




Naravno, ne bi bilo lepo da, pored ovoliko divote, zanemarim svoje rođene stvari! Pantalone su iz Friday night posta, Sandra Lalović, a tunika je iz Orsaya, od pre x godina. Tada čak nisam ni bila svesna koliko ću u današnjici da volim tufne! I nju obožavam! Propustila sam da kupim predobru retro haljinu zbog nje. Decibel bolero ste isto viđali, kao i cipele. A tašna je Iz Maminog Ormara, živele osamdesete! 



I, svakako, svaka dobra modna šetnja se završava u obližnjoj Vespi, da se uz pićence slegnu utisci. 



I jedan šminkerski savet za kraj - ako vaša majka još uvek negde čuva onaj karmin u zlatnoj kutijici koji je zelene boje, pa onda poružičasti na usnama i ne skida se tri dana, vodite računa ako ga pozajmljujete, ako stavite par slojeva završićete sa prejarkim pink usnama kao neki ovde prisutni!

17 коментара:

  1. Mmmm.... Tasnice su sjajne! Pogotovo ove sarene!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predivne su! Izgubi se čovek ko dete u prodavnici slatkiša, da ne znaš koju da izabereš!

      Избриши
  2. OOOOOOOOO...pa dobro je sto ne idem u Nis..inace bi budzelar stradao. Ocu i ja ovu prvu tasnicu...i jos par njih. :)

    Izgledas odlicno..mada nesto zamisljeno na zadnjim slikam..jel to zbog ruza?? Ma ko je od viska roze boje umro. Samo pitaj Barbiku..celu karijeru izgradi na roze ruzu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahahaha! Roze i ja, nadasve čudna kombinacija! Ali sada znam za ubuduće!
      Da, Ana moja, znaš moju ljubav prema tašnama, pa ti je jasno kako mi je :) Možda ipak ti dođeš do Niša umesto ja do Beograda?

      Избриши
  3. Slazem se sa Anom ja bas volim roze, super si kao i tasnice i ostale kreativne stvarcice sa fotografija ove sa macama su mi bas medene. Super ti stoji ova Orsay tunikica :)

    ОдговориИзбриши
  4. Treba da napomenem da je naravno trebalo da dodjem, sve se dogovorila, a onda dobila temperaturu! Fervex- viski vece mi bese. I eto, opet smo se propustile:-( I sada bolna lezim i sa tel. citam i tipkam pa me izvini ako se pokrala koja greska. Sva sreca da ti je post so purrrrrrrfect pa se osecam ko da sam i ja bila tu! Nadam se da je ostalo nesto u Addel-u, cisto da se bacim u promet kad prezdravim :-*;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ostalo je, ostalo, a ako treba, ono što ti se sviđa čuvaću kao Kerber! Samo ti ozdravi i prezdravi, pa idemo zajedno, ja mogu da idem u Addel on the daily bases, što se kaže :D

      Избриши
  5. Treba da napomenem da je naravno trebalo da dodjem, sve se dogovorila, a onda dobila temperaturu! Fervex- viski vece mi bese. I eto, opet smo se propustile:-( I sada bolna lezim i sa tel. citam i tipkam pa me izvini ako se pokrala koja greska. Sva sreca da ti je post so purrrrrrrfect pa se osecam ko da sam i ja bila tu! Nadam se da je ostalo nesto u Addel-u, cisto da se bacim u promet kad prezdravim :-*;-)

    ОдговориИзбриши

  6. Jao kakvo carstvo! Pa kako odolevas svemu tome?Ako uopste odolevas?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne odolevam! Samo se trudim da idem polako, one thing at the time! Trenutno pokusavam da idem vrrrrlo polako da ne bih potrosila sve fondove do kraja ove godine!!!!

      Избриши
  7. Svidja mi se, svidja, sve mi se svidja!

    Btw, promenila sam ime i url bloga tako da me od sada mozes naci ovde:
    http://ninafashionshow.blogspot.com/

    :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Nin! Uh, uvek je nezgodacija kada se promeni ime, nadam se da će ovo biti još uspešnije! Idem da izmenim u favorites :)

      Избриши
  8. Super tasne, pratimo te!

    http://im2style.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Super ti je post. Stvarcice su divne. pomenula si dekupaz. Prosto ne verujem da su te futrolice radjene tako, savrsene su. Spretne ruke. I blago tebi sto ti ta majica tj tunika tako lepo stoji, da ne budem prosta. You know what I mean? Kisses,. P.s. Volim tvoje postove i pisi ih cesce. Pozzz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ;) Pišem, pišem :) Onaj već pomenuti inat :)))) Tašnice su neverovatne, zaista!

      Избриши