среда, 30. јануар 2013.

KALIF UMESTO KALIFA, POST UMESTO POSTA

Često se dešava u poslednje vreme da inspirišemo jedni druge. Vidimo nečiji osmeh na fotografiji, zagrljaj, senku iza nečijih leđa koja nas zanese. I onda crtamo, fotografišemo, slikamo, kucamo eksere, šta god... I sama sam se tako osetila kada sam videla Neveninu fotografiju, sećate se?

Jedna blogerka inspirisana drugom, ne kada je garderoba u pitanju, nego neka hemija. Kažem, mnogo me više privuče i opčini nečiji osmeh na fotografiji nego celokupna kombinacija, sigurno ne bi bila posebna bez tog najvažnijeg modnog dodatka.

Smejem se kad god mogu. I već mi područje oko očiju plače za botoksom, i već znam da ću izgledati kao čau čau kada još malo ostarim, jel se tako beše zove ona naborana sorta? I znam da je moja zubarka jako srećna zbog toga jer stalno iznalazim nešto što bi moje nepravilne zube moglo da smesti u dovoljno lep osmeh. Ma baš me briga, ja se smejem, ja bez toga ne bih mogla. Nek ide botoks dođavola!

I srce mi se smejalo kada je moja NK rekla da ju je jedna moja fotografija inspirisala da se malo poigra sa njom. Naravno, odmah je stavljena za profilnu. Odmah je stavljen i osmeh na lice. Ne znam kako se osećala devojka sa bisernom minđušom kada je prvi put videla svoj portret, ali znam da je prokleto dobar osećaj kada shvatite da ste inspirisali nekoga. Nadam se da ćemo svi to osetiti bar nekoliko puta u životu.

I zato želim da fotografiju podelim i sa vama.



Naravno, mora da sam nekako inspirisala i originalnu autorku Alexandru Hope da me ovako uslika, da izvuče nešto za šta ni sama nisam znala da je tu. Dakle, inspirisala sam dve osobe do sada. Ja zadovoljna i nasmejano srećna!  
 Slikala A. Hope, poigrala se NK
  

14 коментара:

  1. Ma kakav crni botox!!! Bore smejalice su najlepse na zeni. Botox je za ovne mrgude... Ova slika mi je fenomenalna. <3

    ОдговориИзбриши
  2. Boginja bila, boginja ostala. <3<3

    ОдговориИзбриши
  3. I mene ta fotografija inspirise za tvoj novi cover :) i kakav te cau cau spopao, ako mislis na sar peja daleko si ti od te vrste jos zilion godina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ama, večito ću da mešam te dve rase, kao da sam neka crazy cat lady :P Daleko, daleko, no što, tek se učim da zakopam kosku šapama :P Ah da, cover, joooj!

      Избриши
  4. Divna, divna slika!!!
    Ne znam o cover-u za sta je rec ali jedva cekam!!! :)

    xx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hihihi! Znaš ko se igrao sa njom ;) Cover za naše albume na sfbc ;) Baci pogled :)))

      Избриши
  5. Slatko :) .. A pise ti da je blog spamovan...? http://ivonalovefashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Da, već neko vreme. Verovatno ga je neka brižna dušica na fejsu tako označila. Važno da je sve u redu kada se uđe, i nema problema prići mu sa druge strane, jedino se fejs pravi pametan :)))

    ОдговориИзбриши
  7. sjajna fotografija!uzivala sam u tvom malom stivu!:)))


    puno pozdrava i pratimo i mi!;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pratim te u stopu, svaki traaaaaag... Što bi rekao batica Željko Vasić :) Pratim i ne propuštam ;)

      Избриши