недеља, 2. децембар 2012.

VINTAGE U AKCIJI

Dobila sam cveće, tek onako, bila sam oborena s nogu! Joj!

Kaže meni Fab "Aman, ženo, pa slikaj se kod kuće, nećeš valjda da čekaš da leto opet dođe!" Iskreno, ja bih! Aparat me ne sluša kada je napolju tmurno, ne daj Bože da pokušam nešto kada je mračno, a kod kuće nije taj filing! 

I htedoh ja, blago meni, da iskoristim žurku! Ali ne lezi vraže, neće Sony da škljoca! Neće, pa neće, te ovo mu je mnogo blizu, te ovde mu je mrak, ne može da obuzda blic, svaki put ima neki drugi izgovor! Lako je njemu da se zafrkava, tačnije da ME zafrkava, kada dobro zna da ne mogu sebi da priuštim novi i bolji model. Ali, doskočiću mu ja na već neki način, pa zašto imam toliko prijatelja fotografa, za početak. Čak ću i sebe da nateram da izađem po ovoj hladnoći, nije problem!

Bio je komentar skoro "Hoću da vidim slike iz grada", pa ja taaaako retko izlazim u grad! Ali evo, bar da dokažem da sam bila na žuraji, a grad je ostao prazan jer je većina ljudi bila tamo. Čisto malena ilustracija!


Ne, nema ostalih fotki sa žurke, bar ne dok slavljenik ne objavi svoje, cenim posle nedelju dana oporavka! Ali kada shvatih da novoga posta biti neće ko zna još koliko, odlučih da improvizujem! Boljeg mesta od trpezarije nema, dok se mačke motaju oko nogu i mjauču "Šta sad ova ovde izvodi umesto da nam lepo da da jedemo, u pola noći se mota oko naših posuda, a ne puni ih!" Kvalitet slika slab, perspektiva nije ta, i ne, ne mogu jednostavno da pozovem drugaricu na kafu pa da me uslika, ne ide to tako lako. Ali ako moram da biram između rasprave sa drugaricama blogerkama kada će taj post već jednom i postavljanja loših slika, jednostavno moram da se odlučim za drugu! 



Dakle, ono što ste prethodni put mogli da vidite kao novopridošlo u Ormaru, sada možete i na meni! Ne znam, mnogo bolje mi je stajalo pre žurke nego ovako posle :P Moraću na to da mislim naredni put! 

Uglavnom, ovu kaputić jaknu obožavam! Veća mi za nekoliko brojeva, što je i normalno, Iz Maminog je Ormara, to tada bilo moderno! Ali volim je strašno, topla je, Bugarka, neobičnog i kroja i boje. Htedoh da je svedem na moju, razumnu meru, ali sada se već predomišljam!

Čizme - čista improvizacija! Do kolena su inače, ali imala sam nekako utisak da će me progutati, pa sam ih savila, na unutra. Šta mislite, da ih skratim na ovu dužinu?

Ne znam da li se nakit dovoljno vidi, minđušice imam ne pamtim od kad, a prsten je prvi koji je potekao iz  P...S...Fashiona, malo je izgubio boju, ali moje obožavanje nije.









   

Eto, to je moja vintage party slagalica! Nego, znate koliko cenim i poštujem jeftine stvari. Evo, jasno i glasno kažem da, koliko god među šminkom postoji fenomenalnih stvarčica koje su bolje nego što im cena kaže, prava stvar je ipak prava stvar! Dobila sam od Lane, moje drage drugarice, set Lancome senki, luksuzno izgledaju i kada se samo otvori kutijica, a kada se nanesu... majko moja! Uh, moraću da napravim posebnu stavku u budžetu za luksuziranje!

Zahvaljujući bezobraznom Soniju ne može da se vidi sva njihova raskoš!



Evo i njih opet, da se ne naljute onako zanemarene
 I za kraj, Ninoslava je čekala da vidi šta je to novo stiglo u moj topli dom, e pa, Nina, evo šta će meni da skraćuje duge zimske dane! Jedino što znam je da je uključim u struju, ali valjda će i ostalo jednom doći ;) Ovo nije Iz Maminog Ormara, već direktno iz Orhidejinog Špajza! Pa neka nam Bog pomogne!

 Jedino što sada mogu da kažem je da se najiskrenije nadam da nikada više nećete viđati ovako reda radi fotografije ovde! Nadam se...

I, naknadno, evo još nekoliko party fotki :)





19 коментара:

  1. E Sony te nije slusao zato sto ti ne slusas Fab. I samo da te cujem da neces da se slikas u kuci. Slike su odlicne. Samo nemoj da spustas glavu da ti ne vidim to slatko lice. A ostalo uh...hocu i ja da sam ovako zgodna. :)

    A cvece.....:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, da, cveće... Hahaha, veruj mi, nakon onakve žurke uopšte nisam spuštala glavu, padala sama :P

      Избриши
  2. Opaaaa Ruzoo! :-) Cestitam, pa neka se isplati sto puta! Odlicna je to masinica, ako treba pomoc, znas gde da me nadjes!
    E da! I ta mamina jaknica je savrsena!!!

    peculiarchick.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala dušo! Naravno da treba, Ruža skupila više prašine nego mašine u EI! A ja ne umem ni konac da udenem, a moja krojačka mađioničarka daleko, mukica mi da je teram da putuje samo zbog konca ;)

      Избриши
    2. :-) Nema na cemu! Nista, ti onda masinu u ruke, pa ponesi na okupljanje, kad si tako fina :-D

      Избриши
    3. Hahahahahaha! Hoću, samo da uhapsim neko jako muško da je donese, ja sam je jedva i na sto podigla :P I sada kada je tu, nema joj mrdanja dok se ne opravim da sednem za istu ;)

      Избриши
    4. Polako, polako! Misli na kicmu i vrat! Meni se x puta desilo da preteram i ukocim se...

      Избриши
    5. Ma ja sam za računarom po čitav dan, i neće biti neke razlike, ali biće koristi! Samo da prvo naučim kako da sednem i gde ruke da stavim :P

      Избриши
  3. Mamina jaknica je savršena, najviše volim komade koji su mi veći za nekoliko brojeva, tako bre to treba :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha, sada zvučiš kao moja mama! Nikada mi neće oprostiti što sam kupila perjanu jaknu koja mi je taman :P Naramenice su problem, te osamdesete su bile taaaaako lude! Listala sam juče jednu Burdu iz tih godina, i ne razumem od čega su ih pravili pa stoje pola metra od ramena :)))
      Ali da je savršena, jao jeste (love, love, love)

      Избриши
  4. Jelena, divan post;) Odlican outfit si imala na zurci:)Cekamo kreacije tvojih ruku delo:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, duso, hvala :) A kreacije nemoj da cekas, jos ce mnogo vode Nisavom da protece pre no sto se budem pohvalila necim :P

      Избриши
  5. Jaknica je super, baš je fora što je veća :)) A čestitam na mašini, sa tvojim ukusom i kreativnošću, ne sumnjam da ćeš je iskorisititi kako treba :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ubedile ste me, neću da je smanjujem! Jao, hvala bejb! Nadam se da neće da prođe zauvek pre no što nešto naučim :) Sada moram da opravdam poverenje :*

      Избриши
  6. Jel pišeš već neke kolumne,
    i ako ne, zašto ne???
    Tvoji tekstovi su genijalni,
    redovno padam od smeha!:)))
    Skroz mi se sviđa mix fotki za cower,
    i skroz si mačka u ovoj haljini!:)))

    ОдговориИзбриши
  7. Одговори
    1. Hvala puno, draga moja, skroz sam pocrvenela i smejem se ukrug :) Pisala sam kolumne za Cosmopolitan i nish.rs magazin, a onda sam se prilično zasitila i pravim pauzu za koju ne znam dokle će da potraje :) Sada mi blog dođe kao ventil za to. A mašinu nadam se da ću da oporavim do kraja godine, pa da mi naredna počne sa pesmom Sedela sam za mašinom, šilaaaa saaaaaaam... Još da dođe neki oficir da me pita čija sam, možda mu i kažem ;)

      Избриши