субота, 1. фебруар 2014.

VRATA, KVAKA, JA I JEDNA SAVRŠENA SUKNJA


Da, tako počinje priča, nedostaje mi samo veštica i Ormar... čekaj, Ormar imam, šta još beše treba za Narniju? Ma nisam ja normalna, ne obraćajte pažnju, totalno sam flipnula zbog ove suknje i to me još drži.


Priča ide ovako. Htela sam svima da pokažem kakve divne stvari ume da napravi moja Čarobnica. Isprobavala ja, vrtela se, presvlačila i pozirala. I došla do ove suknje... Da se ne lažemo, prvi put kada sam je videla odlepila sam! Mislim, šta tu ima da mi se ne dopadne. Visok struk - tu. Dužina do kolena - tu. Široka - tu. I, naravno, mnogo čokolade. 
 


Ja sam braon devojka, sa tim se čak i moja Orhideja, ljubiteljka jarkih boja, konačno pomirila. Skoro mi je drugarica prosledila link o proučavanju tipova ljudi na osnovu boja. I uopšte nisam mogla da se definišem, nijansa tamo, nijansa onamo. Dok nisam naišla na momenat gde kaže - Vaša boja je ona u kojoj se osećate kao da ste na vrhu sveta. Ili tako već nešto. Iako se možda boja kao boja nikako ne može svrstati u top-of-the-world kategoriju, tako deluje na mene. Tako se ja osećam u njoj. Ja sam zemljani znak, to je zemljana boja, ma šta više da pričam, braon je boja mog života.


Nego da se vratim na temu. Kada sam obukla suknju, kada sam se pogledala u ogledalo, osetila sam neopisiv napad ljubomore prema onoj koja bi je eventualno kupila. Još ako bih je srela negde, mislim da bi samokontrola otišla pa-pa. Tog trenutka sam rešila, ako je ja nemam, niko je neće imati. Što će reći, biće moja i tačka. 


I, predosećam, da će ova ljubavna priča između mene i divne čokoladne suknje trajati zauvek. Eto još jednog razloga da se pazi na liniju.


A šta sve još moja Čarobnica zna i ume, ako do sada niste pogledale, svakako svratite ovde. A heklane minđušice (koje se najbolje vide na prve dve fotografije) ste već videli, Jaca je napravila te slatkice za mene.




photos by A.Nikolić

23 коментара:

  1. Divna suknja. A ti cokoladice moja jos divnija. :)

    ОдговориИзбриши
  2. hey u have a lovely blog.....do u wanna follow each other on GFC, bloglovin and goole+
    do let me know....i will follow u back
    www.hairfashionbeautyblog.blogspot.in

    ОдговориИзбриши
  3. Super suknja i slatka prica... :) ... Tako ja sa rozom bojom, moja boja. :) :) http://ivonalovefashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Suknja je bas chic i prava zimska ;)
    Pozdrav!

    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala M :))) Ne volim zimu, ali zbog nje će mi biti žao kada se završi :D

      Избриши
  5. fantastična suknja. Ja sam ljubitelj smeđe boje, pogotovo onih čokoladnih tonova...

    ОдговориИзбриши
  6. suknja je divna i mnogo mi se dopada tvoja frizura ;) :*

    ОдговориИзбриши
  7. Suknjica je stvarno divan. I nekako ide uz tebe.
    Nominovala sam te za Liebster award pa svrati do mog bloga da vidis o cemu se radi. :)
    http://accordingtoablonde.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши