понедељак, 10. фебруар 2014.

JEDNA OD MALIH CRNIH HALJINA

 
Kažu fine čike i tete - Najbolje je imati malu crnu haljinu. Ja, dozvoli, ne razumem šta žele da kažu tom jedninom! Ne ide to tako, siroti neinformisani ljudi, ide ovako: Mala Crna Haljina - kratka, malo duža, duža, letnja, zimska, za promenljivo vreme, sa dugim tri-četvrt i kratkim rukavima, bratelama debljim i tanjim. Puta nekoliko, za svaki slučaj, ko kaže da crno ne može da se isfleka laže!


  A ako vam nedostaje jedna od tih, tačno znam gde možete da je nabavite. MS design did it again. Vidite, ono što fotografija ne može da pokaže je da je ovo nenormalno prijatan materijal. Mislim, pogledajte kako uspevam da se blesavim u istoj. Elegantna, jednostavna, kakva mala crna i treba da bude čak i kada je na maloj riđoj. I neophodna. A kada je mala ne znam zašto bi priča bila duža kada je sve jasno kao dan. Noć zapravo. Crno pa se ne vidi i te fore.


Nego, jeste da sam planirala da napravim dve odvojene priče ali vreme leti i tokom zime, pa nikako ne stigoh. Ali nemojte da zaboravite, sreda, Unit design na Sinđelićevom trgu, čeka nas još jedan fenomenalni Fashion Corner a ja jedva čekam da vidim šta su moje omiljene dizajnerke spremile ovog puta. Zato ima da se nacrtam tamo odmah u sredu u 6 popodne, iako FC traje sve do 15.februara.








photos by A.Nikolić

6 коментара:

  1. kako si mi lepa na slikama :) haljinica je preslatka ali prosto obozavam tvoju kratku kosu ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Divna haljinica. I potpuno se slazem, sta bre samo jedna....puta nekoliko za svaki slucaj i sva raspolozenja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim stvarno, mora da ih ima nekoliko u šteku za svaki slučaj! Šta ako mi žuta mačka legne na crnu haljinu, pa ona više ne bude crna, mora da se ima rezerva. I rezerva. I još jedna rezerva...

      Избриши
  3. Slazem se da bez male crne haljine ne mos` da se zivi. Mislim da nije ni receno u jednini vece je ostalo nedoreceno..da dama sama odluci broj crnih haljina. Tvoja haljinica je preslatka, volim taj model i volim, brate mili, sto si tako vesela!

    ОдговориИзбриши