петак, 24. јануар 2014.

NEPLANIRANO





Gledaj kako je lepo vreme, ko zna kada će ponovo da bude ovakav dan, kakva šteta što ne možemo ništa da ga iskoristimo... Sedela sam na poslu i kucala gomilu ovakvih poruka mom drugu Nikoliću, poznatijem po svom indijanskom imenu "Onaj-iza-fotoaparata". Izgleda da je sve to izgledalo dovoljno patetično na monitoru, jer je napisao "Ja mogu odmah da dođem, ali ti nisi spremna". Inače, ja sam voditelj na radiju, one girl show, i to preimućstvo koristim tako što, kada mi nije do doterivanja u 6 ujutru i ne moram, čuju me, ali me niko ne vidi. Međutim, dan je više nego lep, kontam da se ne sećam kada sam imala neku casual dnevnu varijantu... What the hell, hajd požuri!



Eto, ponekad ono spontano i neplanirano i ne ispadne loše. Uostalom, uz ovu kišu koja se polako pretvara u sneg, gotovo je nemoguće poverovati da je ovo bilo juče!


Šta ja to nosim kada ranom zorom krenem na posao? Jaknica, ona koju sam kupila letos preko Fejsbuka, nekako uvek nađe mesto u svakom outfitu. Što bi se reklo, u sve se meša. Ovu rock chick majicu sam dobila od prijateljice sa Malte, ali pošto je za dnevnu, poslovnu varijantu previše otvorena, obično ide još jedna ispod.


Farmerice sam takođe dobila na poklon, i malo su veće, pa kada se malo popravim, kao što je to slučaj tokom ovih praznika, mogu da ih nosim. I obožavam boju, nešto između tamnog i crnog teksasa, a dole, možda se ne vidi dobro zbog čizama, su kraće, sa drikerima sa strane, pa dođu maltene kao jahačke.


A kada već rekoh čizme... Ove sezone sam nabavila nekoliko pari čizmica, na sniženjima, bez razmišljanja. Kada nađeš veličinu 37 na sniženju, to je ravno nemogućem, i odmah uzimaš, nema sutra, nema mozganja. A ove su, bar za mene, bile pun pogodak, razmišljam da ih uzmem i u teget varijanti. Domaća firma, Alter, koji izgleda retko prave manje brojeve, napravili su ove turbo udobne, čudnjikavo dizajnirane, štrapac savršene čizme. A i seksi su, lepo piše.



A onda krenem da kačim ukrase na sebe. Obožavam nakit svake sorte, ali imam veliki problem jer sam jako alergična na većinu stvari, a ne možeš stalno da nosiš samo zlato, ne? To posebno važi za minđuše, satove i narukvice. To mogu, otprilike, jednom do dva puta mesečno, zato uši i zglobove čuvam za specijalne prilike. A pri tom imam tanke prste i ruke, pa volim sve nešto glomazno i veliko. E, to je super za izlazak, ali na poslu ume da smeta. I onda napadnem i orobim kinesku radnju, pokupim gomilu prstenčića, po 100 dinara, i rešim problem. Već neko vreme ih nosim, nema reakcije, oni ne menjaju boje, sjajno. Posebno volim ove burmice, mada pauk i zmijica imaju posebno mesto. Sat sam dobila od Orhideje, Morgan, a kožnu narukvicu kupila u hand made radnji u Soko Banji prošlog leta.


 Volim i ovaj šljokičasti lak. Kupljen prošle zime, a tek ove sam skontala kako da ga stavim, a da ne otpada u parčićima. Volim krupne šljokice jer izgledaju kao tufne, a zna se koliko ja volim tufne... A što se moje famozne frizure tiče... Bila sam u tripu da će još više da se kovrdža kada je oslobodim dužine i težine. Opasan zez, izgleda da su najbolje lokne ostale na podu salona. Ovako izgleda kada na njoj nema nijednog jedinog preparata, čak ni regenaratora koji sam koristila od četvrte godine svog života pa do sada, da ne oteža kosu. Nisam je ni sušila, ništa. Eto, prirodno 100 posto (ombre efekat je trenutan, dok ne stigne plata, pa pravac Lili da kupim svoju omiljenu Aurinu farbu).


I to je to. Želim vam kratku zimu, pa da nam ovakvi dani dođu opet što pre. 




photos by A.Nikolić
farmerice Miss Sixty, poklon
majica Terranova, poklon
kajiš pijaca, 300 din
prstenčići kineski, 100 din komad
sat Morgan, poklon
narukvica koža, hand made, 500 din
jakna 2300 din
čizme Alter, 1600 din

17 коментара:

  1. Cool look, lovely pics and wonderful smile!!!!
    Happy WE Jelena!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Neplanirano je najoblje! :-*

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Slatko, a ja obozavam tvoj stil pisanja... I to sto opises svaki komad odjece koji imas na sebi. :) http://ivonalovefashion.blogspot.com/2014/01/what-to-wear-for-valentines-day.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga moja :)))) To mi znači mnogo više nego kada se nekome dopada odeća. Ipak je to samo garderoba, a ja sam tu da ispričam priču svakog komada, da mi se ne naljute i preko noći postanu tesni, a svi znamo da to zaista i umeju ;)

      Избриши
  4. I meni se dopada tvoj stil pisanja, drugacija si. ;) Jaknica mi je bas dobra! Pratim :*

    ОдговориИзбриши
  5. Post sjajan, frizura sjajna, suknjica sjajna! Super, super. Razumem tvoju ljubav prema odredjenoj boji, jedino sto ih ja imam vise, skoro sve boje! Frizura je zaista, ali zaista odlicna, toliko izgledas svezije, meni se bas dopada

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zašto mi ovaj šašavi blogger prebacuje komentare na pogrešne postove, ja ne znam, ali -
      Hvala, hvala, hvala puno Nataša :D I za frizuru i za sve ;) Crnu jako volim, i to od skoro, ali ne znam zašto. A braon volim oduvek jer, jednostavno, to sam ja :D

      Избриши