среда, 18. децембар 2013.

FC MINI - PART TWO

 
Nina, smeško moj :) Ovo tufnasto je Sandra koja se krije tako što kuca poruke


Milica, Ana, ja koja se lažno predstavlja kao dizajenr među dizajnerkama, Ivana

Dva posta u dva dana? Nemoguće? Kao kolač u tiganju? Eh, a šta da radim kada FC mini radi ono što se obično dešava kada su mala pakovanja u pitanju. Ne, nije u pitanju otrov u maloj bočici, nego esencija, ono što je najbolje, na malom prostoru, u maloj količini, kada su i sami dizajneri verovatno prinuđeni da naprave težak izbor i pokažu ono što ih najbolje predstavlja.



Šarene perle i sreća by Ivana

Naravno, imam još kečeva u rukavu, ljudi ih zovu razlozi. Osvetljenje u kafeu Gnezdo je preslabo za mog jadnog malog Sony idiota koji, pak, ima prejak blic. Ni tamo ni ovamo. Ali moj dobar prijatelj fotograf je oterao prehladu i uspeo da dođe i pomogne. Tako smo uspeli da uhvatimo još ponešto od sjajne garderobe, i Šarene perle i sreću. S druge strane, Ma.Ra nam je utekla, moja sestrica po frizuri, pa eto...


Ana Ristić


Savršena Sandra Lalović



Nadam se da ste uspeli da stignete i posetite FC, ako ne, bože moj, 2014. tek čeka :)


Milica i Nina

Milica je čudo! Na ovome se slatko, slatko spava!




P.S. Moram da priznam da se u kreacije ovih divnih devojaka svaki put zaljubljujem sve više i više. Bojim se da je neizlečivo... I zarazno, vodite računa. Ako se zarazite život će vam biti lepši, a to nije bezazleno, da se razumemo.





Šarene perle i sreća- najveća!
 I, naravno, da iskoristim priliku i predstavim jednu od svojih retro varijanti. Suknjica je totalni vintage, dobila sam je od mame moje drugarice, i kada je obučem deluje na mene kao vremeplov, straight back to the 70's. Videli ste je i prošle zime ovde. Čizme su moje pokojne bake, ima ih i ovde, a dočekaće i moje unučiće, tada se, bre, pravilo kavlitetno. Tašnica je kupljena za neke sitne novce, u onoj radnji koja prodaje divne stvari, sa nekim smešnim, neprimetnim felerima. 



Jastučnica designed by Milica Stojiljković, čista ljubav!




Moram da istaknem minđušice. Isheklala ih je specijalno za mene moja draga Jaca. Znala je koje su moje boje i pogodila je sve savršeno. I nema stvari od konca ili vunice koju ona ne može da napravi.

mesto: kafe Gnezdo, totalno artistik prostor
photo by: Saša Đ.
A da ne tražite i ne lutate, evo gde ćete naći ono što će vam postati neophodno ;)
Šarene perle i sreća - ovde
Ma.Ra - ovde
Sandra Lalović - ovde
Ana Ristić - ovde
Nevena Kragić - baš ovde
Nina M. - evo baš tu
Milica S - dreamworld na adresi ovde
Jaca radionica - tu

9 коментара:

  1. Prvo, u soku sam da za dva dana dva posta. A drugo, ne mogu da verujem da su cizme od bake i jos odlicno izgledaju!!!!! Eto sta je kvalitet. 100 godina nosis i nista im nije. A trece, divno izgledas kao i uvek. Zao mi je sto nisam blize da zajedno uzivamo u ovim lepotama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eh, nekada se pravilo da traje :D Alpina i Centrotekstil Beograd :) Ni za sto neće da se promene, sto posto ;)
      Hvala bejb :D Eh, bilo bi lepo, i ja bih volela da sam tebi bliže, bez obzira na hladnoću ;)

      Избриши
  2. I love that blue skirt! nice photos!
    - Charlotte
    http://fashiongirl134.blogspot.com

    ОдговориИзбриши