уторак, 17. децембар 2013.

FASHION CORNER MINI EDITION

Kažu, poslednji FC ove godine. I kao takav ne treba ga propustiti. Jeste da je manji nego što smo navikli, ali je u Gnezdu, pa taman popijete pićence s prijateljima pre no što se zagledate u neke divote.

Milica Stojiljković je napravila još jedan iskorak, pa tako možete njene fenomenalne ilustracije da imate i za pod glavu. Neverovatno dekorativni i originalni jastučići mogu da se nađu i na vašem krevetu, nije to nikakav problem. 





A Ma.Ra... Imam utisak da svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduje i da njen bakarni nakit postaje lepši iz minuta u minut. Zaljubih se i ja više od nekoliko puta ove večeri. Možda ćete i vi, evo...







Čak i frajer kada stavi ogrlicu dobro izgleda, pogotovo kada je frajer Darko S. ali zaista dobro izgleda, i na običnom džemperu.


A kada smo već kod Darka, apsolutno razumem njegovu opčinjenost ovom jaknom Nevene Kragić, da sam malo šira u ramenima ne bih marila što je u pitanju muška kolekcija, ni kada je crna, ni kada je braon jakna u pitanju.



Nina i njene Pretty Dolls su i ovoga puta prisutne. Nešto što će vam zaista obojiti ove sivkaste zimske dane.


Ostale stvari su nekako tvrdoglavo odbijale da se slikaju, vadeći se na nedostatak svetla, ili su bile stidljive pod mojim jakim blicem. Tek, nešto sam uspela da uhvatim, na prevaru.



I, na kraju, mi da zaplešemo, a vi, ako čitate ovaj post u utorak, požurite, poslednji ovogodišnji mini Fashion Corner vam je na raspolaganju samo još danas.

6 коментара:

  1. Joj koliko divnoce. Kazem ja, steta sto nisam blize. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas ima dobrih stvari, steta sto mi niste blize.. :) I svaki put se odusevim kako ti dobro stoji kratka kosa,blago tebi na loknama.. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, nisu ni lokne ono što su nekada bile... Hvala dušo, hvala :D Ništa, sledeći put ima da saznamo na vreme kada će FC, da se spremiš, pa da nam dođeš u goste malo :D

      Избриши