петак, 8. новембар 2013.

FACEBOOK BOUTIQUE iliti WHO WANTS TO MAKE ME A BIKER CHICK


 


Ko me zna, zna i za moju nekadašnju opsesiju FB kupovinom. Jedno vreme sam provela na odvikavanju, uz bezrezervnu pomoć kurirskih službi, od čijih usluga me uvek boli glava, pa počinjem da sumnjam da imaju neki dil sa obližnjom apotekom. Uspešno odolevam, dok ne prestanem da odolevam.



Moja glavna snabdevačica se nalazi u Šapcu. Ama, kod nje uvek pronađem neki biser, i što je najzanimljivije, nikada ne promašim ni model ni kroj ni broj. Al je uvek tu za mene, a u poslednje vreme Al je sinonim za kožne varijante. Suknju ste imali prilike da vidite prošle zime ovde, a nedavno sam se zaljubila u pantalone. Pieces, od eko kože, veličina baš ta! Sa etiketom, sve po propisima. I onda se desi ona stara varijanta da, tek kada odgledaš stotinak fotografija, shvatiš da nije uslikano ono najbolje, visok struk i pozadinski zip. Zamislite da je tu.



A nekada ubodem i iz prve. Posle kada vrtim film nikada ne mogu da se setim kako je neki FB diler garderobe ušao u moj život, ali znam da se nas nekoliko borilo oko ove jaknice. Ali ja kada nešto želim, onda to postaje opasno, a dok se petoro svađaju, šesti sedne u auto i ode na lice mesta kod Prodaje stvari da ih preduhitri. Moram da priznam da je jaknica mnogo, mnogo lepša nego što se na slici dalo videti i jako sam srećna što me sada poseduje, nisam je skinula od tada. I opet, nema fotografije gde se vidi u zakopčanoj varijanti, u svoj svojoj lepoti, ali da se zamisliti.



Čizmice su takođe nabavljene preko fejsa, ali još pre par godina, viđate ih često ovde na blogu. Bluzu sam dobila od prijateljice sa Malte, a ova predivna ogrlica je Astrin poklon. Devojka pravi fenomenalan nakit, i naravno, možete je pronaći na fejsu, baš ovde.



Da zaokružimo, minđuše su Iz Maminog ormara, a frizura iz Mog salona. Prsten je Naca, onaj sa Fashion Cornera. Da bih požurila sa postom, jer me zaista sramota što malo, malo, pa me nema, a i jurim komarca po stanu usred novembra pa sam malo dekoncentrisana, za kraj ću samo reći - dajte sebi vremena da pregledate FB stranice, nikada ne znate šta tamo možete naći.

Čitamo se uskoro.







pantalone - Al totalna rasprodaja, 1000 din
jakna - Prodaja stvari, 2300 din
ogrlica - poklon, Astra nakit
prsten - Naca
friz - Moj salon

16 коментара:

  1. Ti si stvarcicama das dusu... odusevljena sam kombinacijom ! :* Al....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nađemo se ja i moje stvarčice... Ali sjajan matchmaker nam je neophodan :)))))
      Hvala dušo :*

      Избриши
  2. Wow..... sexy total black, you rock Jelena!!!!!!!!
    Have a lovely WE!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Very beautiful :)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlično, urbano i ženstveni u isto vreme :)))

    ОдговориИзбриши
  5. predobra kombinacija, jako mi se sviđa ova rock vibra!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ivi :) Going back to my roots, što bi rekla pesma :) Ili ispunjavenje dečijih želja...

      Избриши