среда, 22. мај 2013.

ROĐENDANI, ROĐENDANI...

Ako zanemarimo činjenicu da popularišem kuhinju umesto kupatila, videćete sjajne cipele koje sam kupila kod Little Doll

Totalno sam zaboravila na blogorođendan! Spremala se i spremala i onda potpuno zaboravila! Hoće to kada si pretrpan poslom, a pride dodatno zatrpavaš i sam sebe. Dobro pa nisam zaboravila da uopšte i imam blog! Dobro da nisam zaboravila da je i meni rođendan tu negde... Bio pre nedelju dana, ali ko još broji...

Znate ono kada vam na gajbu dođe masa dragih ljudi, a svi vas oni tako dobro poznaju, u dušu i do srži, da je svaki poklon onaj pravi? Toliko sam oduševljena svojim poklonima, da moram da se pohvalim. Neka ovo bude neka sorta new in posta.




Naravno, i deca su dobila poklone!
Pre no što se pohvalim da su i deca dobila gomilu poklona, kao što se da primetiti, brinu moji prijatelji o celoj mojoj porodici, da skrenem pažnju na predivne ljubičanstvene cipelice koje sam sebi kupila za rođendan. Još jedna od mojih FB kupovina, kod Little Doll. Preslatke su, jedva ekam da se vreme normalizuje, pa da im dušu izvadim!

A sada krećemo redom...




Ovo predivno mirišljavo čudo će mi ulepšati čitavo leto! Ona predivna, sveža aroma, koja može da se uporedi sa Avonovim Play ili  Moschino I Love Love. Obožavam ga! I devojku koja mi ga je donela!



Predivan kompletić, baš kakav volim! Obožavam ga! I devojku koja mi ga je donela!



Prošle godine se ispostavio kao pun pogodak, a bogami i ove! I to baš ovaj broj, unutra je intervju sa Bobom Živkovićem kog izuzetno cenim, poštujem i obožavam. Savetujem da pročitate, tema ko je zaista heroj!



Pošto Marfi zdušno brine o svima nama, moja Orhideja je baš na moj rođendan završila u bolnici. Sve je sada u redu, ali to je poklon koji mi nikako nije bio potreban (mada njoj jeste, bar se malkice odmorila). A ovo je porez koji je morao da se plati nakon izlaska ;) Zapravo, to su Orhidejini pokloni, jer je i njoj bio rođendan, a ja mnoooogo volim kada joj poklone nešto što joj ne odgovara!


Kako li je mačka uspela da se uglavi na sliku baš kada sam otvorila stranicu sa pesmom Mačka, još uvek mi nije jasno!

And now something completely different! Bodler je jedna od mojih najvećih srednjoškolskih ljubavi, moja inspiracija, tema maturskog rada. A moja sjajna gimnazijalska drugarica Shhhh je prvomajske praznike provela u Parizu i odatle mi donela moga Šarla, na francuskom. I naravno, moralo je da bude vintage izdanje, iz '72. Rasplakala sam se! Obožavam je!



E, ovo ima priču. Moja dobra FB drugarica, da ne kažem tetka, odabrala je pravi trenutak da se konačno i upoznamo! Pored one hrane za decu, donela mi je poklone i od kolege, takođe mog FB drugara. Pored čokolade koju sam progutala bez žvakanja, i trešnjica lepo očišćenih i spremnih za konzumaciju, donela mi je i presladak šeširić! Zna da ih volim, i eto ga! Predivan je zaista, jedva čekam da ga iznosim! Eto, ko ima sreće, pored sjajnih starih prijatelja ima i sjajne nove, FB prijatelje! Ja sam bogata žena!



A ovaj kompletić tek ima priču! Prošle godine drugarica je dobila na poklon belo satensko D&G odelo. Odmah je smislila da će da promeni dugmiće, a ja sam odmah videla nakit od tih šljaštećih kristalića! I moja Đuđu je čekala pravi trenutak, odnela te dugmiće i specijalno za mene od njih napravila nakit, miđuše od dugmića sa rukava, i ogroman prsten. Zar nije predivno! I reciklirano, što ja posebno volim! Sjajno!!! I blještavo!



Ova predivna tunikica ne voli da se slika. Bar ne solo! Moje boje, moje sve, i već ćete imati prilike da je vidite na meni, možda se tada bude ponašala pristojnije i pristane na slikanje.

Naravno, bilo je tu još poklona u vidu ića i pića, ali i onih stvarčica za od ispod što pristojne devojke ne kače po blogovima ;) I koncert Depeche Mode koji sam takođe sebi poklonila, šest meseci unapred. Dragi moji, mogu vam reći da je ovo bio, i još uvek je, divan mesec. Kada bih mogla da uradim jedan copy i onda da heftam paste do kraja godine, ne bih imala ništa protiv! Nadam se da je takav bio i vama, ako ne ovaj, onda bar sledeći, ili makar taj rođendanski, kad god bio!

Dear fashion friends, both my blog and I celebrated our B-Days this May. And I was so delighted by the presents that I got, that I just had to share that with you! This was, and still is, one really great month! Cheers! Hope you will have at least one month like that this year!

 

14 коментара:

  1. Oooo, pa nama to nesto kao blizu rodjendani?
    SRECAN RODJENDAN SA ZAKASNJENJEM my darling!
    Mislim da ODLICNO znas sta ti zelim ,a ako ne na private cu rado da ti pojasnim!
    I'm the lizard king, i can see everythinh, buahahaha!

    P.S. La Chat & Baudelaire- moji favoriti!

    xx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu, dušo, jesu! :))) Nemoj na private, pojasnićeš mi uz "kaficu" one of these days ;)

      Избриши
  2. Srecan i blogrodjendan i rodjendan (jos jednom)!!!! Da nam jos dugo godina budes tako divna i vesela. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala dragaaaa :*** Za divna ne garantujem, ali za vesela obećavam :))))

      Избриши
  3. I ja bih da ti jos jednom cestitam rodjendancic i blogorodjendan!!! Budi uvek tako lepa, vesela i duhovita i da jos mnoooogo dugo sa nama delis svoju kreativnost i pozitivnu energiju!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман23. мај 2013. 13:04

    Jaooo kako su ti divni pokloni! Sesiric <3

    Srecan i blogorodjendan! :-*

    Novi post kod mene, navrati :)

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман23. мај 2013. 22:10

    I opet si me pomenula u svom blogu :)))
    Voli te tvoja Đuđu :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Srecan rodjendan :) Pokloni su odlicni, a ti izgledas predivno! :)

    ♥http://sanjaburgundy.blogspot.com/2013/05/lets-talk-about-skirts.html

    ♥Follow me on Bloglovin (http://www.bloglovin.com/blog/4060700)
    ♥Follow me on Facebook (https://www.facebook.com/macedonianstylebook1)

    ОдговориИзбриши