недеља, 12. мај 2013.

NESTRPLJENJE


Zaista sam htela da sačekam da uslikamo sve haljine, da moja Čarobnica otvori posebnu stranicu za svoje čudesne komade... Ja sam dupli horoskopski bik, strpljenje je moja vrlina... Ali sad nikako nije!

jedna od retkih preostalih neprodatih zimskih

Ovo je samo insert, deo njenih čarolija, sve ćete imati prilike da vidite uskoro. Ali ja ne mogu da čekam, želim da vas upoznam sa njom.

savršenstvo, elastično, odgovara svim veličinama

Ponekada mi se zaista čini da su igle na njenim mašinama magične! Šta ona ume da uradi, u rekordnom roku, ja to zaista u životu nisam videla, pre nje! Kada upoznate osobu koja perfektno radi to što radi, bilo da je u pitanju mešenje hleba, sviranje gitare, slušanje vaših problema ili pravljenje remek-dela od tkanina, tu osobu treba da čuvate kao malo vode na dlanu, kao dragocenost, jer ona to i jeste. Smatram da sam jako, jako srećna jer poznajem jednu takvu!

prelivanje boja, perfektno!

Haljine koje vidite su spremne da postanu vaše. Osim dve koje su već nestale sa tržišta (jednu sam ja ukrala, pre no što je ukrade neko drugi). Tako da ne morate čekati zvaničnu stranicu da biste nešto prisvojile, a čim se to desi, danas-sutra, bićete obaveštene.
 
ove dve su maznute, prva je moja, drugu je zdipila Olja


Imala sam tu čast da glumim modela i zato vam i mogu reći svaki detalj vezan za ove slatkiše, koji se kako ponaša, koji kako stoji ili leprša, ali to ću naredni put, ili me pozovite ako ne možete da sačekate. A sada pogledajte šta je u ponudi! (Nemojte gledati mene, moj fotomodelski debi nije važan, it's all about the dresses!)



izgleda kao komplet, ali zapravo je savršena haljina!





egipatska svila, kao da nemate ništa na sebi!

jedine helanke koje se MORAJU nositi bez tunike, a stoje nenormalno dobro!


ono kada pošaljete sebi poljubac u ogledalu!



svila

lepršavooooo

italijanska čipka

ko voli nitne?


korset haljina <3


irska vila!

Uskoro ćete dobiti i link ka stranici, detaljnije podatke o ovim slatkišima, kao i cene! Ali savetujem da ne čekate toliko dugo. Ako želite neku od ovih lepota, svratite do fejsa, nađite mene ili Marinu i pitajte šta vas zanima. Nije što je moja Čarobnica, ali iskreno vam kažem (a ljudi koji me poznaju znaju da ne umem da slažem i da mi život od toga zavisi) haljine su perfektne, od materjala, preko kroja, do cene. A onaj osećaj kada ih stavite na sebe je zapravo neprocenjiv! Sve bih uzela za sebe, kada bih mogla, ali nisam baš toliko sebična. Ovakva lepota mora da cirkuliše! Javite se, one vas čekaju!

photos by: Saša Đ.
 
Dear friends, this is just a preview of what my Magic Marina can make. Just perfect dresses, don't you think?
     

10 коментара:

  1. Одговори
    1. Model ti zahvaljuje :* A haljine su daleko bolje od modela, tvrdim i garantujem! I osećam da ćeš ipak da svratiš u Niš kada budeš dolazila naredni put ;)

      Избриши
  2. Amazing dresses.... and beautiful legs!!!!!!
    Kisses

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман15. мај 2013. 13:53

    Bravo za carobnicu! Prva slika je divna!

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Nin :*** I ti si na pravom putu da postaneš Čarobnica, samo da znaš :))))

      Избриши
  4. Одговори
    1. Predivna je, izuzetno prijatna a sjajno stoji. Ne znam joj cenu, ali uskoro će biti objavljeno i to :)

      Избриши