четвртак, 2. мај 2013.

MALE ME

 
edited by NK


Kako mi beše ono reče drug skoro? "Ti si, bre, muž-žena!" Naravno, prvi instinkt mi je bio da se ponosno šepurim kao paun! A onda se setim svih momenata kada su se muškarci pored mene loše osećali! Žao mi je, ali ja znam šta je alat, znam šta je licna, da, umem da zamenim osigurač i mogu čitav stan da okrečim sama za par sati. Znam da vam se to ne dopada, znam da želite da budete pravi mačo muškarci, i nekoliko puta sam zaista imala želju da vam udovoljim. Ali nije ispalo kako treba.

Ma lažem! Ne želim da se izvinjavam zbog stvari koje umem da uradim! Možda i bolje od vas. Jako bih volela da vi to radite, a ne ja. Ali kad već umem, ne želim da lažem da ne umem. Domaćica sam u kuhinji, dama sam na ulici... A umem i majstor da budem, život me naučio. Naterao da naučim. A što reče Meri Popins " U svemu što radiš pronađi zabavu i rad postaje igra!". I time se vodim, šta umem, umem, i ne želim da se izvinjavam.

ALI NISAM ZBOG TOGA MANJE ŽENA!

Znate, ja sam sebe stvorila. Nisu ni mama ni tata ni ne znam ko, ja sam. I ne ide da to negiram, to sam što sam. Ali isto tako umem da obučem muško odelo i učinim ga ženstvenim. Zapravo, vi presudite. Ako želite. Evo...







I, hajde da izdetaljišemo. Odelo mi je poklonila moja Čarobnica! Zar nije perfektno? Odradila je sve po mojoj meri, a ima i suknju, videćete uskoro. Šešir mi je poklonila moja Lana, a torbicu mi je darivala Zaga! I knjigu sam dobila na poklon, čim je spazite negde, kupite je, Četiri jahača Srbokalipse će vam ulepšati bar dan, a ja se kladim i na mesec! Cipele su Iz Maminog Ormara.

A onda sam takva otišla na Dizajnersko veče. Beše to pre par nedelja. A kad god se nešto takvo dešava, ja odem u Addel, kod Sandre. I isprobavam. I zaljubim se do bola u svoj odraz u ogledalu. Nema to veze sa tim na šta ste pomislili, jednostavno sreća kada nađeš nešto što je u milimetar krojeno samo za tebe. Samo za tebe! 







najsavršenija od svih mooshema!

zamisli, dečija! ma daaaaj!


tufne, kako da ga ne volim!!!


sandra voli ovaj mantilić

najsavršenija od svih haljina









     Htela sam ja lepo da zapamtim ko je šta od ovoga napravio, umetnici od sorte, ali duga kosa, kratka pamet (rekoh ja i ošišah se). Uostalom, svratite u Addel i pogledajte. A savršenstvo od haljine, evo i njega. Oprostite na kvalitetu fotografija, čovek iza objektiva je ipak doktor književnosti, a ne fotografije. 





Bio je to jedan od onih savršenih dana...

Guys, I have no intention to apologize for being a male woman! I know how to use tools, but also I know how to be a woman, a lady on the street, cook in the kitchen... And a fashionable gal in the store. My Seamstress Wizard made this suit for me, and I think I can wear it like a lady. Male lady ;) Don't you think?
All the other stuff was also made by talented Serbian designers. Take a look :)
 

10 коментара:

  1. Koliko sam dugo cekala na post sa ovim odelom! La bella Mafia! Al Pacino bi ti pozavideo na tome kako ti dobro stoji!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Improvizovali smo, ovo odelce zaslužuje profi slike ;) Ali dogovoriću se već sa Paćinom kad je slobodan ;)))))
      Hvala Cy!

      Избриши
  2. Ma kakav Al Pacino...Al Kapone bi ti pozavideo. :) Odlicno draga..odelo savrseno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, eto, mogla sam da stavim i onu pesmu You can call me Al ;)
      Hvala bejb!

      Избриши
  3. Auuuuu ...pa sta sad ja da dodam ? Sicilijanska mafija bi ti pozavidela....hahahha...salu na stranu,odelo kao krojeno za tebe hahahah a i jeste...super ideja i odlicno ti stoji...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma može i sicilijanska mafija, i sicilijanski sladoled, i sicilijanski odbojkaši, sve može ;)
      Hvala draga :**

      Избриши
  4. Анониман7. мај 2013. 12:23

    Opaaa vidi vidi! :-) Sjajno je odelo i ja ih mnogo volim! Moracu sebi da sasijem jedno, ionako sad imam vremena na pretek! :-)

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Pa ja sam se u tu crnu haljinu zaljubila, kroj je fantastičan!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš me, Cat! Kroj je klasika, a kada ti u milimetar pristaje, bolja stvar na svetu ne postoji! Retro and perfect fit = perfect dress

      Избриши