среда, 24. април 2013.

ŽURKA NEUSPELIH FOTOGRAFIJA, PART TWO

Dobro, nije baš. Ili jeste, polovično. Obično postoje tri problema: ili ima vremena, nema fotografija, ili ima fotografija a nema vremena, ili nema inspiracije, pa imanje vremena i fotografija i nema nekog smisla. Sve gore navedeno je bilo prisutno u nekom prethodnom periodu. Sada kada je došlo sunce meni ostade nekoliko pripremljenih, a neobjavljenih albuma, i šta sad ja da radim? Ne ide da narednih mesec dana plasiram slike u tvidu. Ali zato mogu da ih smestim u jednu, doduše podužu priču, pa ko ima vremena i strpljenja, be my guest.



 
Ovo je jedna od kombinacija sa snimanja, onih dana kada je bilo jako, jako hladno! Moj omiljeni džemper koji ove zime i nije imao previše prilike da se pokaže, pojas koji i leti i zimi završava posao, rukavice made by Naky Handmade, bodi i farmerice, klasika. Čizme, da ne kažem cokule, su jedna od onih večitih stvari. Častila sam se kada sam krenula na fakultet, a to je bilo daleko u prošlom veku. A prsluk je jedna od onih "hvala bogu" kupovina, spasio me je nebrojeno zima unazad!
 
 
Ovo je isto jedan snimajući momenat, kada sam htela da budem badass! R'n'r fazon, nema se tu mnogo šta posebno reći. Mikrofon zakačen za rever je ostao kao modni dodatak ;) Šeširić i narukvica hvala Kinezima, prsluk je drugaricin, kod mene već decenijama (Ivana, javi se da ti ga vratim).


 Ovo je neposredno pre odlaska na srpsku novu. Išlo se u parkić, svirali Piloti i tražila se najjednostavnija i najudobnija varijanta. Rolka i helanke, moje ljubljene čizmice i bakina šubara. Dovoljno.


 Iz ove kolekcije fotografija preživela je ova gde žvaćem maminu ogrlicu koja je starija od mene. Još uvek podjednako ukusna!

E, sada ide malo veća galerija. Čovek mora da voli iPhone, pogotovo kada drugar reši da isprobava opcije. Ovo čudo je škljocalo ko zna koliko slika u minutu da sam na kraju završila sa oko stotinak fotografija, a sve je trajalo dva minuta ili manje. Problem je, naravno odabrati, pa metodom eci peci pec evo nekoliko komada. Rolka, helanke, klasika. A suknjica je vintage sedamdesete, samo je nedavno Čarobnica stesala, pa sam iskoristila priliku da je bar jednom ove godine ponesem. To su ti večiti materjali, a printove prosto obožavam.

Rekoh sve, pa sada samo sledi niz fotografija. Iskreno, ostalo je materjala za još jedan zimski post, a onda se zvanično selimo u leto! Sreća, sreća, radost. Vi pogledajte fotografije do kraja, a ja odoh da vadim letnje haljine iz Ormara. Ljub!










  

8 коментара: