уторак, 12. фебруар 2013.

GOLDEN BROWN

 Hmm, izgleda da stvarno mora redovno da se piše da bi se održao neki kontinuitet! Pričali su mi, ali ja ne verujem u ono što lično ne falsifikujem! Uostalom, ako krenem češće da pišem, FB će tek onda da me označi kao vrhunskog spamera, šta ću onda, sirota, da radim??? Što mi dade dobar šlagvort, ako čitate ovo ili ste bez problema ušli preko Googla ili Bloglovina, ili ste hrabro odlučili da terate inat Fejsu, čemu aplaudiram! Ne, sa blogom je sve u redu, samo me Fejsbuk nešto ne voli, a zbog toga će tek da mu bude žaooooo :) Inat, moje srednje ime, me tera da pišem i dalje, a bogami i češće.


Ja nemam sponzore, ljude koji mi šalju poklone... Zapravo lažem, ove druge imam! Zovu se prijatelji! Do sada ste videli već šleper divnih komada koje sam dobijala od prijatelja, i tek ćete ih videti. Za moj stajling ovoga puta se pobrinuo moj dobar prijatelj S.

Zaljubila sam se u ovo parče tkanine dva puta, prvi put kada sam ga ugledala i drugi put kada sam ugledala sebe u njemu. Predivna retro tunikica za retro devojku. I braon pride! Ni ona nije svesna koliko ću da je iznosim.

Inače, u pitanju je Hot Code, niška robna marka, i imaju tako božanstvene stvari da ja nisam mogla da verujem kako se do sada nisam bacila na masovnu potrošnju njihovih modela. Ali svakako hoću, što i vama preporučujem! Cene su sasvim pristojne, materjali dobri, a modeli savršeni! Uh, već sada sanjam o nekoliko komada koje ću morati da posedujem u najkraćem mogućem roku!  



Inače, da dodam i to da sam ovu divnu afričku ogrlicu dobila za rođendan od drage drugarice Bubice, a miđušice sam pazarila negde ispred bulevarske pijace, oduševila me njihova zlaćana boja.





 Očekujte novo pisanije uskoro. Iz inata!
 




Moja omiljena kapica, kupljena na Zlatiboru pre koju godinu

tunika: Hot Code (poklon, trenutno na sniženju 1450 din)
ogrlica: poklon
minđušice: bulevarska pijaca ili okolina, 50 din
bluzica: stara i luda, videćete je jednom :)

A sada, pošto sam braon devojka, nešto retro i zlaćano braon!


https://www.facebook.com/IzMaminogOrmara

11 коментара:

  1. Ziveo inat kad te natera da cesce postujes!!!!! Tuknikica ko secerlama. :) A jos Made in Nis (ili ti Serbia)!! Gde ces bolje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa neće mene jedan maliciozni Fejsbuk da dokrajči ;) E, mnogo je slađa u prirodi :) I voooolim Made in Niš!

      Избриши
  2. Одговори
    1. Hiihihi! Onaj sivi od onomad sam poklonila drugarici, ipak mi je bio premali ;) Sada sam u potrazi za novom šeširnom žrtvom :P

      Избриши

  3. A meni su cizmice zanimljive bas...kupujmo domace! a i iz maminog ormara! ovo drugo je cak i besplatno !Pozzz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čizmice su skoro najbolje koje sam imala! Nego, bilo je dosta priče o njima ranije, pa ih nisam pomenula :) Mamin Ormar, najbolja šoping destinacija ;)

      Избриши
  4. Te cizme O.O!!!

    Giveaway kod mene: http://peculiarchick.blogspot.com/2013/02/giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Inat i ljubav, moja dva najveća pokretača (ovaj prvi je veći, ali psssssst)

      Избриши