недеља, 10. фебруар 2013.

FRIDAY NIGHT


Sigurna sam da ste sve, ljubiteljke dobre garderobe, bar jednom bile u situaciji da imate novu, fenomenalnu stvar u ormaru i da usput imate i utisak da, ako ne izađete nekuda i svom novom parčetu tkanine ne pružite malo vazduha, srce ima da vam prepukne na komadiće! Zvuči poznato, jel da?

Cvrca kada vidi aparat, mora da uleti, inače...
Nekoliko dana su mi živci opasno radili, moraš da izađeš, moraš da izađeš, sopstveni glas mi je odjekivao u glavi, dan i noć! I kako da ga ućutkam, osim da zaista i izađem? Ma uopšte mi se nije htelo, ali one su želele. Moje savršene pantalone!

Na poslednjem, čini mi se, Fashion Corneru, spazim fenomenalan blejzer Sandre Lalović. Hajde što je on bio perfektan, ali materijal... Majko mila! Ne budem lenja, hop-cup, otrčim do Sandre i kaže ona - da, mogu i pantalone! Et voila!

Dizajnirane za mene, moj omiljeni komad, da mogu ne bih ih skidala nikada ikada! Nemam ni približnu ideju koji je materijal, ali je jedan od onih koji izgledaju kao koža kada se posmatra izdaleka. I sada vam ozbiljno kažem, morate da sanjate o nečemu, odgovorno tvrdim da se snovi ostvaruju! 


Odlično su mi poslužile i kao izgovor da Iz Maminog Ormara ukradem ovaj prsluk. Tamo nekad osamdesetih sve žene su u jednom momentu poludele za ovim koncem sa bobicama, čvorićima, zovite ih kako god. I moja Orhideja, bez pardona. Jedina mana je što kada jednom nešto ispleteš, nema vraćanja. Volela bih ja da je za tri broja manji i bar za jedan duži, ali šta je tu je, ionako sam ovih dana nešto u oversize raspoloženju.


Podrazumeva se da nijedna od fotografija iz kluba uspela nije, to je moj Sony, ne daje on da bude kako ja hoću. Ali zato su ove minut pre izlaska solidno uspele. I jedan prijateljski savet, onako usput - pazite na crno vino, pogotovo pre izlaska, nikada ne znate kada će da vam ofarba zube i koliko će se to videti. Strašno! Ali opet, šta je tu je, prošlo je, ostalo zabeleženo samo na slikama.






I još jedan savet, ako ste u Nišu i krenete u club hopping, i načujete da negde svira Blackberries bend, odmah rezervišite mesto!   

Rolka: Kikiriki (poklon)
Prsluk: Iz Maminog Ormara
Pantalone iz raja izašle: Sandra Lalović Design

10 коментара:

  1. Pantalone su stvarno sjajne, crvenu kosu necu ni da komentarisem ,znas da ti zavidim na njoj, jedva cekam septembar, ti znas zasto :)

    ОдговориИзбриши
  2. Znam, đavolčiću jedan, znam ;) A pantalone ćeš, bože zdravlje, da vidiš live u martu :D

    ОдговориИзбриши
  3. E pantalonice super!! Jos kad bi i ja imala noge (ili liniju) da mogu da se uvucem u jedne...ih, gde bi mi bio kraj. :)

    A od sad ima svako vece da sanjam da sam dobila na lotu pa ce valjda da mi se ostvari. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari :P Hvala milaaaaa!

    ОдговориИзбриши
  5. Uuu, pantalone su opasno dobre!!:)
    I tebi baš opasno stoje!:)
    Opet sam se fino nasmejala uz ovaj tvoj
    tekst, stvarno si carica :D

    ОдговориИзбриши
  6. Fenomenalne su pantalone!

    peculiarchick.blogspot.com

    ОдговориИзбриши