уторак, 15. јануар 2013.

SITNI PRINT,HELANKE I JA? DEŠAVA SE...

Moje nove mezimice

Pre nekoliko meseci moja Lana je imala vikend rutinu - dođe u Niš, ponese jedan kofer za sebe, jedan kofer za mene! Koliko sam samo predivnih stvari dobila od nje, pa vi ne znate! Ali saznaćete, polako ;)



Da me je neko ranije pitao, mislim da bih odgovorila da ne mogu da zamislim sebe u nečemu sa sitnim printom. Ali, samo mi dajte neobičan kroj i kupljena sam za sva vremena. Naravno, mora dobro da stoji, baš da bi ta neobičnost došla do izražaja. Nabrano, miš rukavi, tunika dužina, sitan print... Ne zvuči primamljivo? Hmmm...


Prvo moram da kažem da u ovom trenutku nisam sigurna šta mislim o helankama. Zovite ih i leggings, kako god. Prvo, čitavog leta i jeseni gledam na ulicama mlade ženske persone u tom odevnom predmetu. Po nekom Marfijevom zakonu, devojke koje ne bismo baš nazvali zgodnim, preferiraju ovaj odevni predmet. Ok, razumem, ne stiska nigde, lako se navlači i to... Problem 1: odraz u ogledalu, čini mi se da se ogledalo reeeeetko konsultuje. Problem 2: bolje je da su helanke zamena za unihop, nego za pantalone. Da ne idem u detalje...


Mada, pre no što nastavim, ne mogu a da ne pomenem ove zimske varijante istih, inspirisane skandinavskim folklorom ili čime već. Prvo, većina koje sam videla na nogama koje šetaju ulicama imaju neke poprečne motive. Poprečni motivi i na Hajdi Klum ne mogu da tim nogama čine uslugu, nemojte da se lažemo! Drugo, kada vidite devojčice iz osnovne škole kako ih nose, pa pored njih devojke sa tridesetak godina, kome više pristaju? Povlačim se sa slučaja!


Sada kada sam rekla sve to, evo mene u helankama! I viđaćete me u njima još neko vreme, sigurno. Mislim da sam već pominjala da sam smršala više no što sam planirala, mada u ogledalu to ne vidim, a ni vaga ne pokazuje neke mnogo niže brojke. Ali kada pokušam da obučem nešto, problem! Zbog toga sam rešila da sačekam još malo, da vidim da li će se stvari promeniti i na koju stranu, da li da kupujem novu garderobu, ili ću se ponovo uvući u staru. Do tada štedim, a u periodu tranzicije, helanke su prva pomoć.


I da se vratim na temu! Neko ovaj neobičan komad može da nosi i kao haljinu, meni je više tunika, a to što na sebi ima sve braon nijanse samo je stavlja u top 5 mojih odevnih predmeta za ovu zimu. U kombinaciji sa helankama i mojim omiljenim, ljubljenim, voljenim novim čizmicama, to je kombinacija u kojoj sam se pojavila i pred kamerama. 

Uklapam se u enterijer Raskršća, ne?
Fotografija nema puno, i dok ste pročitali sve, već ste ih i videli. A ako vam se dopada i pozadina, prošetajte se do Raskršća

tunika: poklon moje Lane
čizmice: Emelie Strandberg
prsten: P...S...Fashion 
helanke: bulevarska pijaca
enterijer: Raskršće 
   

25 коментара:

  1. Obozavam helanke! Udobne, dobro se kombinuju, prakticne. A tek sto ih muskarci vole :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha, muškarci vole sve što izgleda kao da ničega nema ;) ALi lepo si rekla, ključne reči - dobro kombinovati :))))

      Избриши
    2. khm...moracu da se oglasim i da gundjam povodom ove tvoje konstatacije Jelena...Neki muskarci vole sve sto je lepo!...naravno,ima nas svakojakih,ali nemoj da mi generalizujes stvari :D

      Избриши
    3. Kahm! Nisam rekla svi! Rekla sam muškarci! Mada, pošteno, i ja više volim kada muško nosi malo potešnje pantalone, da i ja mogu da odmorim oči na zadnjim džepovima ;)

      Избриши
    4. Pa sad...helanke nemaju dzepove,pa samim tim smo mi muskarci diskriminisani i moramo da gledamo ono sto se da videti,kad odmaramo okice...Sa druge strane,dzepovi umeju dosta toga da prikriju ;)

      Избриши
    5. O da! Zato su dobro pozicionirani džepovi spas svake pozadine! Nažalost, više je onih koji upropaste stvari! Hmmmm, moram da probam da prišijem džepove na helanke...

      Избриши
  2. E konacno novi post!!!! Kako bi ja volela da mogu da nosim helanke...al ja se konsultujem s ogledalom malo previse. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Tunika je sjajna i savrseno ti pristaje kao i helanke! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Divna! I svidja mi se taj klub!

    peculiarchick.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Onda idemo prvo u kupovinu, a onda u Raskršće :)

      Избриши
    2. :-D Da, da, da se zalije! :-D

      Избриши
    3. Ne postoji dobar šoping koji se ne zaliva posle! :))) Još ako se i tvoj buđelar oporavlja tamo oko prvog, to će biti sjajno!

      Избриши
    4. Heh, niti primam platu, niti stipendiju, tako da-nadam se ili cudu ili nekim novim kupcima koji ce pomoci oporavku mog budjelara!

      Избриши
    5. Aaaaaajmo kupciiiiii, ajmoooooooo, povoljnoooooo i originalnoooooo! Još malo pa nestalooooo!

      Избриши
    6. :-) Da, da, noviteti uskoro, bas pravim neke prstencice u pauzama od ucenja :-)

      Избриши
  5. Delimo mišljenje o helankama :D Da prostiš, te devojke mi kao gologuze izgledaju na ulici :))) Bez tunike ne mogu da ih zamislim a da su normalna varijanta :) A tebi su super čučnule uz tuniku i nove čizmice :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpisujem sve što si rekla! I ja ih tako nosila onomad jednom kad bejah mlađa, i stvarno sam se osećala kao gologuza! Nezgodacija! I tad jednom i više nikada!

      Избриши
  6. Helanke ti predobroo stoje, zgodna si tako da su odlicne, a cizmice su fantazija :**

    ОдговориИзбриши
  7. Nikad ne reci nikad. To kazem iz iskustva. Lepo ti stoje

    ОдговориИзбриши
  8. Sta u stvari radi taj spam? koji ti je mail?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dođavola, i ovaj je otišao tamo, nemam pojma zašto! Nadam se da si dobila mail!

      Избриши