субота, 8. децембар 2012.

NAJLJUBAVNIJA LJUBAV

Ne tako retko sam se zaljubljivala u likove iz knjiga. Prva moja literarna ljubav je bio dečko sa violinom, neki samotnjak, ali su ga lepo nacrtali na ilustraciji. Drugi je bio vrlo sposobni kauboj, sve konce (i laso) je držao u svojim rukama. Ficviljem Darsi je svakako savršen, voleću ga zauvek, iako ne znam kako je izgledao brak sa Elizabet Benet. Ali svakako ljubav mog života je hajduk Stanko, em je naš čovek iz kraja, em niko ne sme da mu reč kaže, odmah on to sredi. Iako je Lazar bio riđ, a ja volim riđe muškarce, Stanko je moj konačni odgovor.

Ne tako retko sam se zaljubljivala u pesme. Ne u pevače, već u pesme. Ako mi se dopadne pesma, posle toga mi se dopadne i pevač. Gave Gahan, Rob Thomas, Sebastian Bach and last but not least, Freddie Mercury. Ako neko može onako da peva, zaslužuje da ga volim. 

Sada sam zaljubljena u fotografiju.  U fantastičnu fotografiju Nevene Kragić. Doduše, zaljubljena sam i u njene kreacije, od jakni pa do čarapa. Ali fotografija... Sva lepa osećanja ovog sveta su u njoj. Na njoj. Ne, bolje je reći U NJOJ. Ona osećanja koja ne mogu ni da objasnim ni da prenesem rečima. Nisam ni znala da ih imam. Neću više ništa da kažem, evo izvolite, slobodno se zaljubite i vi.

photo by Nevena Kragić
 

10 коментара:

  1. Predivna fotografija. Tako jednostavna a tako puna emocija. Evo i ja sam se zaljubila.

    P.S. Od sad te zovem Cucuk Stana. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Esencija ljubavi! Nemoj tako da me zoves, naplasicemo i ovo malo muskih sto ih ima u blizini!

      Избриши
  2. Odmah sam otisla na page. Kakve tek carape imaaaa <3 A Hajduk Stanko? Pa ti si pis zivi :) Ali jes` stvarno. Prava muskarcina. Jos to jako, musko ime... Sta ce zeni vise od toga da je sigurna uz njega...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aminujem! Stanko je cudo, gotovo isto koliko i Nevenine carape! To mi je podsticaj da posetim teretanu i spremim noge za tu divotu!

      Избриши
  3. Одговори
    1. Jel da da jeste? Dok se ne privijem tako uz nekoga, sa ili bez aprata da ovekoveci, smiriti se necu!

      Избриши
  4. Prvo sam se nasmejala zbog Stanka, a onda sam se raznezila sbog slike,eh...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Smejte se vi samo, garantovano je i Stanko umeo ovo da uradi, inace ga Milica ne bi odabrala, nije ni ona bila blesava :P Samo tada nije bilo fotografija, daleko bilo, inace ko zna sta bi sve ostalo zabelezeno tamo po vajatima i zabranima, a bogme i po vocnjacima :P

      Избриши