недеља, 11. новембар 2012.

READY TO GO!



A šta da kažem, novembar jednostavno nije moj mesec... Uzalud mi i ovo Miholjsko leto, i novo radno vreme koje nije loše. Odgovorno tvrdim da sam bila medved u prošlom životu i ne razumem zašto moj šef ne prihvata to kao razlog zašto ne želim da dolazim na posao do aprila. 


Ali, suprotno mojim željama, život se nastavlja i dok trošimo hladne mesece, pa tako čovek (ili žena u ovom slučaju) mora ponekad da izađe među ljude i uklopi odlazak u pozorište sa odlaskom u klub nakon predstave. I šta da se radi, stisnem zube i krenem u pripremu.








 Naravno, znajući kakva je atmosfera u klubu, i još svesnija toga da mogu da udaram minus na nivou blica koliko god hoću, on neće postati slabiji, jedina opcija je bilo slikanje pred izlazak. Dodjavola, propade mi ona divna klupska scenografija, umesto toga zapala mi sobna vrata kao dekor. I usisivač se jednom pojavio, verovatno zbog toga što ga nikada nije bilo ni na jednoj fotografiji. Bojleri i veš mašine su taaaako out!




Elem... Obično dovoljno dobro znam sebe i svoj i Mamin Ormar i prva kombinacija koja mi padne na pamet bude ona prava. A onda sam počela da igram Fashion Week na fejsu (znam, znaaaaam, a taman sam se otresla svih ostalih) i počela da imitiram igricu: obučem jednu stvar, pa nakačim dodatke, pa mi se ne dopadne, pa sve te sitnice ostavim a promenim glavnu stvar... Elem, na kraju je to brzinsko igranje stiglo do pobedničkog broja tri koji vidite.

Da vas upoznam: jaknica je stigla iz Kine, do tržnog centra, pa onda i do Mog Ormara. Zaljubila sam se u boju istog momenta i bila je moja, za svega 1200 dinara pre nekoliko godina. 

Torba je posebna priča. Ne znam ni sama koliko dugo je čamila u Orhidejinom špajzu i kako je ugledala svetlo dana. Donela je baka iz Nemačke u nekom kontigentu stvari, ili robe, kako je volela da ih zove. A sada je ta tašna srasla uz mene i volim je neizmerno. Boja koju obožavam je samo dodatni bonus.

Pojas ste imali prilike da upoznate. Bluzica je gornji deo kompleta koji nikada ne ide u kompletu, a donji deo ste isto videli skoro, opisan kao jedina životinjska stvar koju, pored mojih mačaka povremeno, imam u ormaru. Kroj je lud, materijal personifikacija prijatnosti, samo moram ovaj izrez oko vrata da prilagodim, ne odgovara mojoj bisti. I, naravno, potekla je Iz Maminog Ormara.

Bolero je totalno funky kroja, ne smem da skinem markicu iako me grebe, jer stvarno ne bih imala pojma šta gde ide. Pazarila sam ga dok je još uvek postojala Decibel radnja u ovom gradu.
 
I pantalone su stigle iz Nemačke, pre milion godina, i od trenutka kada sam porasla dovoljno da ih obučem, postale su najdraže pantalone koje sam ikada navukla na sebe. I ostaće tako dokle god su u životu. Padaju božanstveno, toliko su duge da me teraju da nosim štikle, a noge mi dođu duge kilometar! A ko to ne bi voleo?

I cipele ste videli ovde, Fejsbuk ulov za neke smešne pare, i jednog dana, posle nekoliko godina, levi zglob će mi zaceliti dovoljno da mogu ležerno da hodam i u njima, ne zvala se ja Isidora!




I minđuše su Iz Maminog Ormara, srcićiiii! A leptirić prstenu se pridružila i jedna sovica :)

I tako... Ukrotila kosu, stavila sjaj, pozvala taksi i otišla da prošetam neke od mojih omiljenih krpica po gradu. I'm ready to go!     


jaknica: Made in China - 1200 din
pojas: Terranova - 200 din
leptirić: P...S...Fashion - 400 din
sovica: Niški kreativci (potražite ih ispred Kalče kada je lepo vreme) - 200 din
bluzica, pantalone: Iz Maminog Ormara
cipele: Facebook shopping

22 коментара:

  1. Jakna je stvarno predobra, boja savrsena! A pantalone ti stoje brutalno! <3
    Nadam se da je bio dobar provod? ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, moja mala Nišlijko :) Mogao je biti bolji ali ne mari, važno je da smo uspeli da skupimo hrabrosti i izađemo u inat hladnoći :))))

      Избриши
  2. Wao jakna je bas dobra, i model je super i boja,a pantalone mi se bas mnogo svidjaju :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, dušo :) Da, da, samo treba malo prekopati, i u China townu se svašta kvalitetno može naći :)

      Избриши
  3. Koji su hit ove pantalone, da su u nekom ludom printu, mislila bih da ih je Janis lično nosila, potpuno su me oduševile :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha :) Da nisam ispravila kosu... Imam i jedne printaste, ali one čekaju svoj red na blogu :)

      Избриши
  4. Bila si u pravu, nakon stresnog dana, napravim sebi nes, i bacim se na citanje tvog posta i odmah mi je mnooogo lepse u zivotu <3, "Ne zvala se ja Isidora.. a i ne zovem se tako!" Ahahahaha! Genijalna si kao i uvek! Svidja mi se kako ti stoji ravna kosa,ali ja mnooogo vise volim tvoju divlju frizuru, jer sam neko ko ne moze da ima lokne,pa valjda zbog toga, obozavam ovaj kroj pantalona, a o animal printovima sam se vec negde izjasnila da sam luda za njima! Od mene jedan veliki aplauz i veliko hvala ! U made my day,honey!

    ОдговориИзбриши
  5. E, onda je i moj dan lepši :)))) Nema divlje frizure bar neko vreme, kažem da novembar nije moj mesec, tada moj organizam počinje da se buni protiv mene, da mi tera inat i da nameće svoju volju, a to prvenstveno važi za kosu koja je totalno nemoguća i jedino što mogu je da je zavežem ili ispeglam :) A i nekako ne ide uz ovaj print, previše divljih momenata ne vodi na dobro :P
    Hvala puno, draga ženo!

    ОдговориИзбриши
  6. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR vidi ti macke!!!!!!!!!!!!! Pantalone su fenomenalne...a sovica me odusevila...ma zapravo sve moja Isidora (haha).Ravna ti kosa odlicno stoji ali i ja volim tvoju divlju frizuru..to simi onda bas ti. Nego sta mislis da mi napravimo peticiju da se preko zime uopste ne radi (a prima plata)?? Mislim da bi to nama bivsim medvedima bas bilo odlicno. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se.
      Saljite mi da je potpisem u ime svih clanova porodice! :)))

      Избриши
    2. Apsolutamente se slažem! Ti ćeš zaraditi više, duža ti zima, pa pazi na šta trošiš! Uh, brrrrrrr! Inače, Fab, ne bih da ti stajem na mukicu, ali ovde danas vazduh miriše na proleće!
      Pakuj se, idemo u Australiju da pijemo kafu, čekam te u Sidneju kod opere!

      Избриши
    3. Pa ja sam ipak na trulom zapadu pa moram da zaradjujem vise...znas kako..kapitalizam je to. :) Kod mene mirise na ledeno doba..sa svih -19. Aj cekaj me. Naruci i za mene. Ja cu kasniti nekih 10-ak minuta..Guzva neka u saobracaju. :)

      Избриши
  7. Pantalone su fantasticne i odlicno ti stoje :)Kod tebe se uvek moze procitati interesantan tekst koga prate jos interesantnije fotografije :)

    ОдговориИзбриши
  8. Palazzo pantalone , to je toliko retko , a dobro. Odavno ih trazim. Bas su pravo blago . Odlican outfit ,sve je lepo uklpoljeno , uvek volim da vidim animal print na devojci , a na polici Dzejn Ejr :)

    ОдговориИзбриши
  9. Da znaš da jesu! Pravićeš mi društvo kada idem da ih prošetam naredni put, pa uz kafu da ogovaramo Džejn ;)

    ОдговориИзбриши
  10. Obozavam taj kroj pantalona. Ne otrkivaju puno, ali su i dalje tako sexy! Usisivac je hit :) Posto vec neces ves masine i bojlere, jel si razmisljala o kadi? :p

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo zbog toga i jesu sexy ;) Jesam, razmišljala sam, nije da nisam, ali 1) Maleno kupatilo, pa to sveto trojstvo neće da se razdvaja za slikanje 2) Mislim da se vidi na jednoj slici od pre desetak godina, pa bi bilo previše retro 3) Odlepile se dve pločice, pa ja zalepila neke druge, treba da vidi neki dizajner enterijera pa sam obrala bostan zbog loše improvizacije, rekoh da ne rizikujem :))))

      Избриши