понедељак, 22. октобар 2012.

ŽURKA NEUSPELIH FOTOGRAFIJA

Sigurno ste i same nekada bile u situaciji da se jedva organizujete za neko slikanje, ili se skockate za neki izlazak pa greota da se baci, treba i to uslikati, novi post zove i čeka, a nikako da mu se odazovete. I date aparat u ruke nekome ko ne zna, ili vam baš bude onaj dan kada normalan izraz lica jednostavno beži sa vašeg i nema apsolutno nikakve šanse da ga uhvatite i zabeležite kamerom. Ili pregledate lepo sve na svom digitalcu, i sve izgleda ok, a kada prebacite na računar jedino što možete je da se uhvatite za glavu.

Nije mi baš nešto praksa da kačim milion slika, ali ni post sa samo dve nekako ne ide. Ali kada se nakupi dovoljno takvih situacija, bar može da se napravi kolaž, pa se lepo čovek pri tom priseti i leta, dok sedi uvijen u ćebe kao palačinka (mada, u ovom trenutku ipak više ličim na mumiju).

  Ovo je jedina životinjska stvar Iz Maminog Ormara, ako zanemarimo momenat kada se obe mačke nakače na mene, ali njih ne nosim napolje, greju, ali i grebu! Zapravo, ovo je polovina kompleta, jaaako zahvalna jedna stvar, jer sa svojim lastiš pojasom može da se nosi na više od nekoliko načina. Prvobitna želja je bila da pokaže da ume da glumi i top haljinu, i dugu suknju i sve između, ali je samo ova fotka preživela. Majičica stara kao biblija, i ne sećam se više iz kog je veka, a sandale kupljene u radnji sa feleričnom robom za 700 dinara.

 Ovde je par omiljenih mi komada! Nabrana Zarina majica je second hand otkriće i nenormalno je volim. A tek pantalone! Naravno, slučajno naleteh na njih tražeći nešto skroz drugo, takođe SH varijanta, a srce mi je bilo puno kada mi prodavačica reče da su me čekale četiri godine u radnji i uporno izbegavale sve ostale slučajne kupce! Luda neka sorta teksasa, sada još samo da vratim neki kilogram koji je pobegao preko leta, pa da ih ponovo nosim! Majica je stajala 300, a pantalone 400 dinara, kajiš stigao sa bakom iz Nemačke još dok sam bila mala.
 Ovo je takođe jedan od outfita koje jako volim! Pantalone su isto stigle iz Nemačke pre nekih dvadesetak godina i čekale u Ormaru svoj trenutak. Padaju fantastično, do patosa su, visok struk, braon, savršene. A majica je kombinacija pamuka, čipke i trikotaže i koštala je čitavih 100 dinara! Šteta što se nije uslikala jaknica od 250 i tašnica od 450 dinara, ali biće prilike...


















Jedna klasična letnja džins varijanta za leto, suknju dobila od bivše koleginice, a top kupila preko FB-a. Safranove baletanke i ona bratovljeva jaknica i spremna sam za naporni radni dan! 
 Ko je još, pobogu, video da možeš da slikaš idiotom po mraku i da to ispadne kako treba! Stidljiva mi nešto ova varijanta, pa nije htela da se slika, ali uhvatili smo satenske zvonarice koje sam ukrala od kume, majicu kojoj sam odsekla rukave čim sam je dobila od drugarice i košuljicu Iz Maminog Ormara koja ne voli da ide u kompletu sa suknjom, a ja joj dopuštam da se pojavljuje solo.
  



 Ovo je trebalo da dobije čitav svoj post pod nazivom Ispunjenje dečijeg sna, ali nije se dalo, bilo je previše mračno i kišovito! Konačno sam ispunila sebi želju i uspela da nađem rolšue, drugarica ih imala zaboravljene u ormaru i odmah sam ih otkupila čim sam saznala. Marama je Orhidejina, jaknica poklon od prijateljice, farmerice Žare jeans, stare prastare omiljene! Za frizuru se pobrinula već pomenuta kišica!



I za kraj, jedina dizajnerska haljina koju posedujem! Sandra Lalović je napravila ovu predivnu stvar koju nameravam da nosim dok sam živa! I sa strane ima nitne, ne znam koliko se vide, ali kada sam je uzela bila je kao merena po meni, i biće opet! Narukvicu je napravila jedna kreativna Nišlijka i moraću ubuduće više da pazim gde kupujem nakit da bi mogle da dobiju pohvalu kakvu zaslužuju. I torba, rađena za mene, da posle ne kažu moje mačke da ih nikada ne vodim sa sobom! Unica bags by Fashionholic, mlada dama zaslužna za to što privlačim poglede! Zapravo, privlači tašnica, ali se i ja kasnije ogrebem za neki! 
 

19 коментара:

  1. A ti nadji jednog fotografa i istreniraj ga xD Lepe kombinacije :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha, da znaš! Da bude izdresiran, stalno na lageru, da ima bolji aparat od mog... uh, biće to misija smao takva :P Hvalaa :)

      Избриши
  2. Odlicne fotografije i super sto si ih se setila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prikupljale se, pravile žurku, pa počele previše da galame, morala sam da ih ubacim ;) Hvala Nataša :)

      Избриши
  3. Obozavam tvoje postove. A za rosule veliki plus. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga! Da znaš da sam ih godinama tražila, bezuspešno! I javi se drugarica sa ovima, nisu baš retro, nove su, ali su im točkovi raspoređeni kako treba! Kada ih nisam imala na vreme, bar da ih imam sada :))))

      Избриши
    2. Joj kako bi ja volela jedne. Ne znam zasto ne dobijam poruku kad mi odgovoris..:(

      Избриши
  4. Kao što rekoh, ništa bez tvrđave! :D
    Super je post, skroz otkačeno!:))
    Super su i one pantalone uz crvenu majicu,
    baš mi se sviđa ta neka čudna sorta teksasa!:)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da, nikako da iskoristim tu Tvrdjavu, izgleda da ce sacekati prolece ;) Hvala M. :))) Pantalone su ekstra, mislim da bi od te kolicine materjala moglo da se napravi nekoliko normalnih pari ;)

      Избриши
    2. Ma ovako su baš, baš savršene! :)
      Volim te široke zvoncare! :)

      Избриши
    3. I ja, i jaaaa! Retroooooo! Jos ako imaju visok struk, kupujem i ne pitam! (tako sam ljubomorna na Slobodu Micalovic sto je dobila one jedne pantalone sa snimanja Ranjenog Orla, uh, sve bih dala za njih!)

      Избриши
  5. Druga kombinacija je wow.


    Zurka neuspelih fotografija je uspesna! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Rosuleee <3 Kombinacija broj 2 i poslednja su moji favoriti :))!

    ОдговориИзбриши
  7. Super slike!!! Svidjaju mi se crne pantalone :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala S! I onako medju nama, teget su, ona najtamnija boja teksasa, ali pssst, sta ih znam, mozda se uvrede ;)

      Избриши
  8. vau, rolsue! ja sam bila profesonalac na njima, a rolere nikako da svladam, polomih se ziva. sta bih dala za rolsue.
    haljina i torba na poslednjoj slici su divne:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, i ja sam nekada bila profi, sto me nije sprecilo da se ispruzim koliko sam duga kada sam opet stala na njih ;) Trazila sam ih godinama i konacno nasla :))))
      Haljina i torba ti se zahvaljuju na komplimentima ;)

      Избриши