уторак, 9. октобар 2012.

ŽENE VOLE POKLONE!

 

Nećemo danas o garderobi. Danas ćemo o izborima. Želim da se zahvalim mojoj porodici i svim fanovima zato što ste bili uz mene kada je trebalo. Želim mir u svetu i da nestane ozonske rupe. Hvala Filmskoj akademiji na ovom divnom Oskaru, God bless you. Zahvaljujem se i Stivenu Spilbergu što mi je pružio šansu... I želim da kažem da je Ana Ivanović večeras igrala dobro, bravo Ana, ali ja sam baš sada u životnoj formi i teniska sreća je bila na mojoj strani...


Što? Pa za svaku situaciju imam spreman govor, ko zna kada će da zatreba! Doduše, do sada sam pobedila samo na jednom izboru, u drugom razredu Gimnazije kada je najveći broj drugara iz odeljenja u anonimnoj anketi rekao da želi da sedi sa mnom u klupi. Sreća, radost, neverica. Dakle, pre ne-mogu-da-prebrojim-koliko godina, pa sada. Opet zahvaljujući drugarima, ovoga puta sa Fejsbuka.

Divna ekipa na stranici Serbian Fashion bloggers community  svakoga meseca organizuje izbor za Outfit of the month. I u septembru su moji FB prijatelji bili jako aktivni, klikali koliko su mogli i obezbedili mi pobedu. Ili sam im dosadila do bola, pa im bilo lakše da kliknu i da me otkače, ili im se ova kombinacija dopala.
Ama, ne moraš ni da se doteruješ, samo je staviš i spremna si

U svakom slučaju, u igri su bile i nagrade koje možete da vidite oko moga vrata, a bogami i ruke. A dalek put su prešle da bi se nakačile na mene, stigle su čak iz Ljubljane. Živa Sekelj pravi čudesne stvari i ja priznajem da do sada ništa slično nisam imala u svojim kutijama za nakit i možda i ne bih. Ali sada sam zaljubljena, nekako ide uz mene, prepoznali smo se odmah.  
I obična bela majica postaje čudo!


Ako želite da vaš vrat bude ponosan na vas zato što ste ga lepo okitili, posetite Živu. Ako volite da kuckate o modi dođite na SFBC. Ako volite samo da budete informisani, e, onda je tu Forum. A ako vi, naši divni muškarci, želite da obradujete svoje žensko, ne zaboravite da žene vole poklone. Ne moraju biti skupi, samo maštoviti i originalni, baš kao i ovaj moj :)



Nakit se slaže čak i uz tužnjikavo-romantičan izraz lica

Nemam pojma koji mi je đavo, ali u poslednje vreme stalno pravim ovakve face!

 PHOTOS BY: MOJA SESTRICA ALEXANDRA HOPE


16 коментара:

  1. super je ta ogrlica, ljubičanstvena :) Nego, gde si se ovo lepo slikala? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo za mir u svetu :),postajem zavisna od tvojih postova! God bless you :D!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, ni tvoj govor nije los ;))) Zavisna, ha? Nista, onda cu morati da malo cesce filujem postove, da sprecim da se 'skines' u medjuvremenu ;)))))

      Избриши
  3. Одговори
    1. Jeste :) A zamisli, nakon toliko predjenih kilometara nije bila umorna i odmah mi je skocila za vrat! Uh, htedoh reci na vrat ;)

      Избриши
  4. Eee, prelepi su ti pokloncici!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista jesu :D A ni ovi oktobarski nisu uopste losi, naprotiv, vredi se boriti za njih ;)

      Избриши
  5. Одговори
    1. Jeste, volim sve ove 'charms' koje vise okolo. Dok sam bila mali deca gledala sam takve stvarcice po casopisima :) Dobro, cekala sam par desetina godina, ali vazno da sada imam ;)

      Избриши
  6. Nakit je odlican. A ti jos bolja. :) Nego zaboravi da se zahvalis za Nobelovu Nagradu...ipak da se cika Nobel ne uvredi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Anci! :))) Dodjavola, znala sam da sam nesto zaboravila! Nego hajde, danas je 120-ti rodjendan Ive Andrica, pa neka bar danas on bude jedini Nobelovac :)

      Избриши
  7. Dopada mi se mnogo ljubičasta ogrlica!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A stvarno je blesava! Moze i da se malo rastegne ako hoces duzu, ili je stisnes da bude kraca ;) Multifunkcionalna ;)

      Избриши