недеља, 23. септембар 2012.

FILC ZA GLAVE PRAVIH DAMA

Nekada sam imala vremena, a nisam fotografije. Sada se slike samo množe, a od vremena za pisanje ni V! Svaki put kada isplaniram narednu temu, iskrsne još jedna, pa još jedna, a da blogujem svakog dana nikako ne ide. Zato sada, uz rizik da mi prijatelji banu u kuću koja izgleda kao da su u svakoj sobi eksplodirale bar po dve bombe, kako obično izgleda kada se smenjuju godišnja doba a sa njima i odeća po ormarima, evo nečega što bi Pajtonovci rekli AND NOW SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT!


















Sa prijateljicom Marinom pre neki dan odem do Društva arhitekata da pogledamo izložbu šešira. Ništa kao bezbroj pokrivala za glavu da razbiju monotoniju ledenog, kišnog, septembarskog dana. Gosn Veljko Anđelković  ih je, bogami, napravio za sve pare! Vratila sam se u dvadesete, tridesete godine prošlog veka. Šeširi se danas nose više nego prethodnih godina, ali ipak ne dovoljno za moj ukus, pa se nadam da će se i to uskoro promeniti. Ništa kao pokrivena glava za misteriozan i potpuno damski look. Evo, pogledajte fotografije i zamislite nešto od ovoga i na svojoj glavi. Zar nije magično?


15 коментара:

  1. Ja obooožavam ove šešire od filca,
    a ništa manje ni od ostalih materijala!
    Šteta što ne živim u Bg-u, sada znam gde bih se prvo uputila! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razumem te u potpunosti! A šeširi su zakon, onaj korak više koji mnogi ne naprave, ali oni koji se usude izgledaju vrhunski!

      Избриши
  2. Potpuno te razumem za haos u sobi kada se menjaju godisnja doba, a sto se tice sesira, ima dosta lepih modela :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah da, neistrenirani posmatrac bi pomislio da devojka koja zivi sama u 50 i kusur kvadrata ima gde da smesti sve svoje stvari! Istina je potpuno drugacija ;)A zbog ovih sesira bih ispravila kosu, osisala se na paz, samo da bi mi sto lepse cucali na glavi :))))

      Избриши
  3. Preeeelepi su, moja ljubav prema šeširima svakog dana sve više i više raste!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I moja, i moja! Samo je teska misija naci neki koji mi stoji, a da ne moram da peglam kosu ;)

      Избриши
  4. Kako su prelepi ovi sesiri. Bas bi volela da se ponovo vrate u modu malo vise. :)

    www.apfaboulous30s.blogspot.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam nekako optimista i cvrsto verujem da hoce! ALi bar tamo u NY sigurno mozes da nosis sta pozelis a da se ne zagledaju svi prolaznici u tebe, bar ne iz pogresnih razloga ;)

      Избриши
  5. Prelepo i originalno! :)
    Obavezno se prikljuci mom giveaway-u i osvoji torbicu :D
    http://that-vertigo.blogspot.com/2012/09/pompom-torbice-giveaway.html

    ОдговориИзбриши