уторак, 19. новембар 2013.

NOVEMBARSKO LETO, POSLEDNJI TRZAJ


Do pre samo desetak dana bilo je leto. Novembarsko, ali leto. Imam slike od prošle subote da dokažem. I pitanje je kada ćemo ponovo moći da se slikamo na svežem vazduhu, a da nismo zamotani i umotani do zuba. Bar ja, ekstremno zimogrožljiva osoba, pogotovo kada zimoća podrazumeva i vetar. Zato je za mene Fabulous 30s vrlo, vrlo hrabra žena, živi u Deda Mrazovom komšiluku i zimi se slika van kuće. C'est pas moi.


Zato smo se potrudili da ovekovečimo i iskoristimo poslednje lepe dane. Ima sunca i sada, ali ne pre no što odem na posao, i ne kada završim s poslom, ono u sredini se ne da iskoristiti. Dakle, ovo tačkasto u sredini sam ja. Opet sam se nešto navukla na crno, što se da primetiti iz poslednjih postova, ili eventualno crno-belo. Što i nisu moje boje, ako me razumete.


Ovu haljinicu sam pazarila letos u Leskovcu, radio je radio na Roštiljijadi, a posao ne može da spreči jednu ženu da se pre i posle istog baci na kupovinu. Inače, prodavali su je kao tuniku, iako je meni do kolena, pa je nosim i tako i onako, zavisi od raspoloženja. Ogrlica je sa pijace, volim te duge. Kožna narukvica handmade, Soko Banja, i tamo je radio radio ovog leta. Desni prsten poklon drugarice Trle iz Novog Sada, levi poklon gđe Fashionholic girl kada ono letos bejah u Beogradu. 


Čega tu još ima? Baš sam made in Leskovac na ovim slikama :) Farmerice Terranova kupljene takođe tamo, jaknicu ste već videli, moja Facebook kupovina iz istog grada. Čizmice one designed by moja mačka Cvrca, izvorno nabavljene kod Kineza. Kajiš, ako uspete negde da ga zapazite, sam dobila na poklon od nekadašnje koleginice koja ga je dobila na poklon na otvaranju neke radnje i obožavam ga, beli, lakovani, metalni...



A ovo je pogled na kanjon sa moga radnog mesta. U poslednje vreme nisam nešto rečita na blogu, istrošim se pišući kolumne, pa gotovo da ništa i ne ostane za ovde, ali promeniće se i to, uskoro... A sada, ostatak galerije...

photos by: A.Nikolić i njegov Canon 












haljina/tunika: 300 din
jakna: 2300
čizme: 2800
farmerice: 1000




10 коментара:

  1. Kako ti je dobra frizuraaaa !!!! Naocare mi se posebno dopadaju, a u jaknicu sam se vec zaljubila , jao kad se samo setim naseg ubrzanog sopinga, moramo to da ponovimo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :* Da, naočare su Jysk, bile nekih 500 kinti :) Pođe žena da kupi ćebence, a završi sa naočarama za sunce, klasika :)
      Moramo, moramo, ali bez trčanja na štiklama i nizbrdo, jednom je bilo dovoljno :)

      Избриши
  2. Odlicno !!! ;)


    http://style-squared.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши
  3. Ne mogu da verujem da ste prosle nedelje bili u kratkim rukavima. Kod mene i pingvini zickaju za caj. :(

    P.S. Deda Mraz te pozdravio i pita kad ces na kafu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, da, beše to uživancija! Ono, i sad lepo, ali dok ja završim s poslom, već je mrak :)
      Pingvine pozdravi, a Deda Mrazu kaži da ću da ga ispoštujem kada mi donese sve one poklone, dužan mi dve decenije poklona i jednog macana za ovu dolazeću :)

      Избриши
    2. Deda Mraz ti je porucio da je macan na putu....tako da ce stici u novoj. :)

      Избриши