субота, 26. октобар 2013.

FALLIN' IN LOVE WITH FC


Često razmišljam o tome šta ću da budem kad porastem. I još važnije, kako ću da izgledam. I imam sliku u glavi - na sebi imam top Ane Ristić, suknju Sandre Lalović (ili haljinu Nevene Kragić), kožnu jaknu Nevene Kragić. Na ušima Pretty Dolls, na rukama Ma.Ra, na ramenu Mistral (ili tAŠna, ako se osećam funky). I sve to uz Stylistico za desert i neverovatno Lindžer vino.



Sinoć je bilo otvaranje još jednog Fashion Cornera. Iako se moje organizacije raspale za čas (a šta je pa tu novo), ništa me ne može sprečiti da odem, sama - sama. I moram da priznam, izgleda da ipak jesam zaljubljive prirode, jer se zaljubih više od nekoliko puta, toliko da moram da se vratim na mesto zločina. A kako i ne bih, kada me mami, Fashion Corner ovoga puta traje 9 dana, u Unit design-u na Sinđelićevom trgu.



I novina je da je ovoga puta mnogo više aktera uključeno u priču. Da ne pominjem da je bilo perfektnih slatkiša (samo degustirala i pobegla, inače bih sama pojela sve, mada pošteno, kasnila sam dva sata, pa nije mnogo ni ostalo), najboljeg vina na svetu (e, i tu sam bežala, ali prema šanku), sjajne muzike, svih mogućih aksesoara, garderobu i da ne pominjem. Kao da je pa to nešto novo. Evo, pogledajte malo, pa da nastavim. 

Ana Ristić





Jedan od većih ciljeva, snova, kako god, u mom životu jeste da u Ormaru imam neku kožnu jaknu by Nevena Kragić. Zaljubljena sam i u njene haljine, i čarape koje oslikava, ali jakne... Ti neobični, maštoviti krojevi su me potpuno osvojili i ne zvala se ja Mirabel ako neka jednog dana ne bude moja. A sada i vi muški imate prilike, jer je NK ovih dana okrenuta na vašu stranu.


Ana Šurdilović je sjajna! Nakon što je postala samostalna u poslu, ne da nije nastavila tamo gde je stala, nego je otišla više od nekoliko koraka napred. Ako ste i sami živopisni, zašto da vam takva ne bude i tAŠna.


 Nina je svoje Pretty Dollsice već pripremila za zimu. Skoro mi se neko čudio kako to imam tašne, kajiševe i nakit podeljene po sezonama i godišnjim dobima. Meni je to nešto što se podrazumeva, a to misli i Nina jer su njene Dollsice evo u zimskom outfitu. Eksimčići. 


Kako sam ušla u Unit design i videla Maru, počela sam da se smejem. Jeste da sam uvek priželjkivala njenu frizuru, ali izgleda da sam je i pogodila, jer prilazi devojčica i pita "A jeste vas dve sestre?". Eh, kad bi bar, kažem ja, a mala objašnjava sestrici "Vidiš, ovo je Ma.Ra, a ovo je njena lažna sestra Jelena". Marooo, srećan rođendan ti želi tvoja lažna sestra!


Da se razumemo, kada je nešto mnogo dobro, a postane još bolje, onda to nešto morate da ščepate kako god znate i umete, i da postane vaše. Mistral tašne su iz tog foldera, i moja ljubav prema njima svakim danom samo raste.


 Rekoh, zaljubila sam se sinoć više od nekoliko puta, ali najviše u Lindžer. Ne znam zbog čega ih više volim, zato što im je vino pravi pravcati bogovski nektar, zato što su naši, iz Sićeva, ili zato što Bogu hvala imaju prodajno mesto blizu mene, pa neću morati da tragam za njima. Ako naletite na flašu sa tom etiketom, kupujte, nećete se pokajati, pitko i samo teče.


Naravno, i slatkiši su bili vrlo slasni, nisam smela da im se mnogo približavam, inače ne bih mogla da se uzdržim do poslednjeg, što ne bi bilo u redu. Muzika više nego sjajna, a kako drugačije kada je tu bio Funky Junkie.





 Iz svega gore pomenutog, a još više iz onog što nije, jasno je da ću za neki dan opet tamo. Možda dobijete još bolji uvid i shvatite da je Fashion Corner nešto što se nikako ne propušta...





Sandra Lalović














 A ako se pitate ko sve ovoga puta učestvuje, jer ja jednostavno ne mogu sve da ih nabrojim, spisak imate ovde :)

10 коментара:

  1. Ko sto rekoh....steta sto nisam blize. :( Ne mogu da verujem koliko licite ti i Ma.Ra. LOL <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bićeš, biće one tu još dugo, dugo... Ili će da organizuju neki FC u Kanadi ;)
      Ma da, iste, lažne sestre :P

      Избриши
  2. Great event, amazing pics... and I love your new hairstyle!!!!
    Kisses doll!

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Odlicne ogrlice!

    www.style-trigger.com

    ОдговориИзбриши
  4. Super post... Definitvno cu da svratim... Ionako mi je na putu do faxa... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno :))) Ima još nekoliko dana fore, a baterije se pune makar samo i gledajući u te lepote ;)

      Избриши
  5. Odlicna kombinacija! Prelepo izgledas :)
    Slike su super!

    Novi post kod mene:
    Sanja's Burgundy Blog
    Sanja's Burgundy Facebook Page

    ОдговориИзбриши